Ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη αποκαλύπτει: “Γνώριζα την ύπαρξή του Νίκου από 12 ετών”

Η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη, η οποία είναι κόρη του αδερφού του Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη, τοποθετήθηκε για το θέμα του Νίκου Κουρή, στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου.

Να θυμίσουμε ότι με την προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε σήμερα από το Πρωτοδικείο, απαγορεύεται στο Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το όνομα Μίκης

Θοδωράκης με επίκληση ότι είναι γνήσιο τέκνο του έως ότου εκδικαστεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ότι η ίδια γνώριζε από τον πατέρα της την ύπαρξη του Νίκου Θεοδωράκη και πρότεινε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση με ένα τεστ DNA.

«Ήξερα για την ύπαρξή του από τότε που ήμουν 12 χρονών. Οφείλω να το πω γιατί κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα. Υπήρχε μία φωτογραφία ενός μικρού παιδιού στο σπίτι του πατέρα μου και με πίεση μου είπε ο πατέρας μου ότι είναι ξάδερφός μου, λέγεται Νίκος και όταν μεγαλώσω θα τον γνωρίσω. Όπως και τον γνώρισα.

Το παιδί αυτό πάντα μου έλεγε πως δεν θέλει τίποτα, απλά να γνωρίσει τη βιολογική του οικογένεια, τις ρίζες του. Τον θεωρώ ξάδελφο μου. Θα μπορούσε να λυθεί με ένα τεστ DNA πολύ εύκολα. Τα άλλα παιδιά τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τα λόγια του πατέρα μου», είπε μεταξύ άλλων η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη.

Δείτε όσα ανέφερε η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη:

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Και 5 και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει, ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει»

Όταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είχε εμφανιστεί στο GNTM του ANT1 κάνοντας τη «ζωντανή κούκλα»

«Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα