Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/9

To office style γίνεται φέτος μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας και πλέον φοράμε τα κοστούμια μας και τα ταγέρ μας όχι μόνο στη δουλειά αλλά και σε κάθε μας έξοδο, ανανεώνοντας μόνο τα αξεσουάρ μας. Η Φαίη καλημέρισε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Πρω1νό και τον ΑΝΤ1 με ένα κοστούμι σε μπεζ τόνο που της πήγαινε πολύ.

Οι γήινες και neutral

αποχρώσεις έρχονται και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής μας και είναι χρώματα που αποτελούν safe επιλογή για εσένα που νιώθεις λίγο άβολα με τους ακραίους mix & match συνδυασμούς που έχουν γίνει viral τον τελευταίο καιρό.

Η Φαίη συνδυάζει το υπέροχο κοστούμι της με lingerie top σε ανοιχτή απόχρωση και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για ένα πετυχημένο look.

Tip! Φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα τα κοστούμια κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας και υπάρχουν δύο trends που ξεχωρίζουμε. Τα σακάκια που τονίζουν τη μέση και έχουν τονισμένους ώμους είναι το ένα trend που εμπιστευόμαστε και τα σακάκια σε ίσια γραμμή που κάνουν comeback από τα 60s είναι η δεύτερη τάση που θα αγαπήσουμε.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι leopard μποτάκια που έδεσαν τέλεια με το υπόλοιπο outfit.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε πολύ απαλή καφέ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε τα μαλλιά δημιουργώντας μερικούς πολύ χαλαρούς κυματισμούς.

Το Fashion Tip της Ημέρας: Τόλμησε το κοστούμι σαν look σε μια βραδινή έξοδο συνδυάζοντάς το με ένα lingerie ή corset top για να κερδίσεις και πάλι τα βλέμματα πάνω σου.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 29/9!

Keywords
Τυχαία Θέματα