Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Ο μικρός πρίγκιπας” και “Το Ζεν των σχέσεων”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, ANTOINE DE SAINT-EXUPERY/ΑΝΤΟΥΑΝ ΝΤΕ ΣΕΝΤ ΕΞΙΠΕΡΙ

«Έτσι έζησα μόνος, χωρίς κανέναν που να μπορώ να του μιλάω αληθινά, μέχρι που έπαθα μια βλάβη στη Σαχάρα πριν από έξι χρόνια. Κάτι είχε σπάσει μέσα στον κινητήρα μου. Κι όπως δεν είχα μαζί μου ούτε μηχανικό ούτε επιβάτες, ετοιμαζόμουν να δοκιμάσω μόνος μου μια δύσκολη επισκευή. Ήταν για μένα ζήτημα ζωής και θανάτου. Είχα νερό το πολύ για οχτώ μέρες. …Ήμουν πιο απομονωμένος κι από ναυαγό σε σχεδία στη μέση του ωκεανού. Φαντάζεστε λοιπόν την έκπληξή μου τα ξημερώματα, όταν με ξύπνησε μια περίεργη φωνούλα…»

Και ξαναγύρισε στην αλεπού:

«Αντίο…» της είπε.

«Αντίο», είπε η αλεπού. «Και να το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: δε βλέπεις σωστά παρά με την καρδιά. Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια».

«Την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια», ξανάπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

«Είν’ ο καιρός που έχασες για το τριαντάφυλλό σου που το κάνει να’ χει τόση σημασία».

«Είν’ ο καιρός που έχασα για το τριαντάφυλλό μου…» είπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

«Οι άνθρωποι ξέχασαν αυτή την αλήθεια», είπε η αλεπού. «Μα εσύ δεν πρέπει να την ξεχάσεις. Γίνεσαι για πάντα υπεύθυνος για ό,τι έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό σου…»

«Είμαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό μου…» ξανάπε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΤΟ ΖΕΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΑΣΗΜΕΟΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πώς μπορούμε να είμαστε παρόντες στη σχέση μας; Πώς γίνεται να αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση του συντρόφου μας; Κυρίως, πώς πρέπει να ζούμε για να είμαστε ευτυχισμένοι μαζί του; Διάσημοι χαρακτήρες, σοφές ιστορίες, πληροφορίες ψυχολογίας, συμβουλές και τεχνικές της Ανατολής, ταυτίσεις του τύπου «νιώθω έτσι;», «ποιο χρώμα ή ζώο είμαι;», μας καθοδηγούν σε ένα ωραίο παιχνίδι εξερεύνησης αυτοανακάλυψης, αλλά και ανακάλυψης του συντρόφου μας. Ο έρωτας χρειάζεται πρόθεση, καλλιέργεια, και αυτό είναι ένα βιβλίο που μας βοηθάει να τον κατανοήσουμε σε όλα τα πλάτη και τα βάθη του. Απευθύνεται σε όλα τα ζευγάρια που αναζητούν τρόπους για να βιώσουν τη σχέση τους πιο βαθιά και να τη μετατρέψουν σε ένα εργαστήρι ομορφιάς. Ζευγάρια που διψούν όχι απλά για «κάτι άλλο», αλλά για το «καλύτερο άλλο» που μπορούν να κατακτήσουν μαζί.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Ημερολόγιο θετικής σκέψης” και “Η ιστορία της Λίσι”!

Keywords
Τυχαία Θέματα