Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του και οι ευχές για τα γενέθλιά της

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία έξι χρόνια και να συζητιέται έντονα τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ζωή του, όμως ο ίδιος προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ και να τοποθετείται δημόσια, μόνο αν κρίνεται απαραίτητο.

Ο νικητής του Survivor του 2017 είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και αυτός είναι και ο λόγος που πηγαίνει συχνά στη Σκιάθο, από όπου κατάγεται. Σήμερα, λοιπόν, η πολυαγαπημένη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

έχει γενέθλια και ο ηθοποιός αποφάσισε να της ευχηθεί μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο ίδιος δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από παλιότερη έξοδο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια σου πολλά μάνα μου».

Το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πολυσυζητηθεί για την προσωπική ζωή του, καθώς βρίσκεται σε σχέση με την Δήμητρα Βαμβακούση. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, όμως δεν επιθυμούν να εκθέτουν τη σχέση τους στη δημοσιότητα κι έτσι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να μιλούν δημόσια γι’ αυτό το κομμάτι.

Πρόσφατα, το όμορφο ζευγάρι πραγματοποίησε και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του στα γενέθλια ενός φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Φαίη: Έκανε την πρώτη πρόβα για το «The Voice» στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι»

 Πέτρος Πολυχρονίδης: Σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του σκηνοθέτη του «Τροχού της Τύχης»

 Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα