Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι υπέρ της καύσης, συνειδητοποιείς ότι είμαστε στάχτη»

Η Ελισάβετ Μουτάφη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου και παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή τον ρόλο της στην πολύ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Βραχιόλι της Φωτιάς».

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είναι υπέρ της καύσης των σωμάτων μετά τον θάνατο των ανθρώπων, ενώ, παράλληλα, τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει πώς θα τη θυμάται

ο κόσμος. Ειδικότερα είπε:

«Είμαι υπέρ της καύσης έτσι κι αλλιώς, οπότε αυτό που είμαστε και κάποιος μπορεί να το δει τρομακτικό, συνειδητοποιείς ότι είμαστε στάχτη. Συμβολική και πρακτική. Ξαναγυρίζει κάπως στο σύμπαν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Θα ήθελα να με θυμούνται, όπως θέλει ο καθένας. Δεν με ενδιαφέρει να τους υποδείξω το πως θα με θυμούνται».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πορεία της, δηλώνοντας πως ο ρόλος στο «Βραχιόλι της Φωτιάς» είναι ο πιο σπουδαίος, ωστόσο επισήμανε πως με ό,τι έχει καταπιαστεί, έχει αφοσιωθεί σε αυτό και έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό χωρίς να το υποτιμήσει.

«Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσω τους δημιουργούς αυτής της δουλειάς, όποια κι αν μου προτείνουν κι εκεί θα νιώσω μια ασφάλεια για κάτι αντίστοιχο. Εγώ είμαι περήφανη γιατί ό,τι έχω κάνει στην τηλεόραση, το υποστηρίζω με τον ίδιο τρόπο που υποστήριξα αυτήν την δουλειά.

Είναι ο πιο σπουδαίος ρόλος της ζωής μου. Θα συνεχίσω να το κάνω είτε οι χρόνοι σε ένα σίριαλ καθημερινό είναι πολύ γρήγοροι κι είναι εκ των πραγμάτων πιο δύσκολο να γυριστεί και μπορεί να ξεφεύγουν κάποια πράγματα -δεν υποτιμούμε τίποτα- και θα κάνω με σεβασμό όλες τις δουλειές που έχω να κάνω…», δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του και οι ευχές για τα γενέθλιά της

 Ελένη Μενεγάκη: Σάστισε με το κρυφό μεταμεσονύκτιο πάρτι – έκπληξη στην κόρη της για τα 18α γενέθλιά της

Φαίη: Έκανε την πρώτη πρόβα για το «The Voice» στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι»

Keywords
Τυχαία Θέματα