Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Στο γήπεδο μαζί με τον γιο τους, Νικόλα – Φωτογραφίες

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα φροντίζουν να χαλαρώνουν, περνώντας χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μία από τις μεγάλες αγάπες του γνωστού παρουσιαστή – δημοσιογράφου είναι η ΑΕΚ. Ο ίδιος είναι μεγάλος οπαδός της ομάδας του και του αρέσει τα Σαββατοκύριακα να πηγαίνει στο γήπεδο και να παρακολουθεί τους αγώνες, είτε

μόνος είτε μαζί με τον γιο του, Νικόλα Ευαγγελάτο.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η Τατιανά Στεφανίδου αποφάσισε να συνοδεύσει τον σύζυγο και τον γιο τους στο γήπεδο και να δει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ. Η παρουσιάστρια του Alpha φόρεσε ένα μαύρο τζιν και ένα κίτρινο πουλόβερ – σύμφωνα με τα χρώματα της ομάδας – και δεν σταμάτησε να απαθανατίζει τα αγόρια της παρέας αλλά και στιγμιότυπα του αγώνα.

Όλη η οικογένεια απόλαυσε την έξοδό της στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ξεκούραστοι και χαλαροί παρακολούθησαν τον αγώνα, φώναξαν και χειροκρότησαν την ομάδα τους και έπειτα αναχώρησαν όλοι μαζί.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, Νικόλα και Λυδία, όπως έχει εξομολογηθεί πολλές φορές δημόσια. Και μπορεί η κόρη της να λείπει στην Αμερική τους τελευταίους μήνες, καθώς σπουδάζει στο πανεπιστήμιο, ωστόσο είναι στην Ελλάδα ο γιος της.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Γεωργούλης: Έρχονται και νέες καταγγελίες σε βάρος του – Οι πρώτες πληροφορίες

 Σασμός: Συνεχίζει για τρίτη σεζόν! Το spoiler για την εξέλιξη της ιστορίας

 Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Η θέση μου είναι λεπτότερη όλων»

Keywords
Τυχαία Θέματα