Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Στέλιου Νιάκαρη!

Ο Στέλιος Νιάκαρης αναμφίβολα φιγουράρει στη λίστα με τους Έλληνες που κατάφεραν να κάνουν καριέρα στο modeling, στο εξωτερικό!

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έζησε στην Αμερική και έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες που κάθε μοντέλο θα ζήλευε. Ο Στέλιος Νιάκαρης μεταξύ άλλων, δούλεψε με μεγάλους οίκους μόδας, όπως οι Roberto Cavalli και Versace και μάλιστα για τον δεύτερο, πόζαρε στην παγκόσμια καμπάνια του 2013 μαζί με την Kate Moss.

“Η

Kate Moss ήταν χαμογελαστή, χαρούμενη, χαλαρή, ομιλητική και προσιτή κατά τη διάρκεια του shooting. Όσον αφορά στα χρήματα που πήρε, αυτά έφτασαν στα 500.000 ευρώ. Εκεί βρισκόταν και η Donatella, αρκετά απόμακρη με όσους δεν ήξερε, αλλά χαμογελαστή με όσους είχε συνεργαστεί ξανά. Εγώ πήρα 4.500 την ημέρα –μας πήρε 3 για να ολοκληρωθεί- και είχα μάλιστα και δικό μου σεφ που μου ετοίμαζε ό,τι ήθελα να φάω. Χαίρομαι πρώτα από όλα που ήμουν μέρος αυτού του project και αυτής της ιδιαίτερης συνάντησης και μετά γιατί γέμισα το book μου με φοβερά ενσταντανέ με βαμμένα κόκκινα μαλλιά από τους πιο hot φωτογράφους Mert & Marcus, με τους οποίους είχα συνεργαστεί ξανά για την καμπάνια του Cavalli!”, είχε δηλώσει στο περιοδικό People για τη καμπάνια του Versace.

Ο Στέλιος Νιάκαρης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου συνεχίζει να ασχολείται με το modeling, αλλά και την υποκριτική. Τις προηγούμενες ημέρες οι φωτογράφοι τον απαθανάτισαν με μια γοητευτική κοπέλα στο πλευρό του, η οποία ακούει στο όνομα, Χριστίνα Πεζικίδη. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, πρόκειται για τη νέα του σύντροφο. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο Clown Dogs και αν και η σχέση τους είναι στην αρχή, είναι πολύ ερωτευμένοι!

Δείτε τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες:

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμη:

Η Παπαγεωργίου απαντάει στις δηλώσεις της Συνατσάκη και στα όσα ειπώθηκαν για τη συνάντηση της με τον Αργυρό στο MadWalk!

Μαντώ Γαστεράτου: Η επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και η συμβουλή της Φαίης μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα