Δημήτρης Καμπουράκης: “Κάναμε κανονικά με τον Βασίλη Λυριτζή την εκπομπή και ξαφνικά…”

Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Βασίλη Λυριτζή, που έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (02/04). Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τα όσα προηγήθηκαν σχετικά με την υγεία του δημοσιογράφου, τους προηγούμενους μήνες. “Ο Βασίλης

αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Τέλος Νοέμβρη, ένα πρωί, ενώ ήταν να πάμε στην εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Έκανε εξετάσεις και πήγε κατευθείαν σπίτι του. Θεωρήσαμε ότι είχε πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Έμεινε 20 μέρες εκτός και γύρισε στον σταθμό και κάναμε κανονικά την εκπομπή.

Ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς.

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Δεν φανταζόμασταν ότι θα είναι και τόσο σύντομη αλλά ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα!”, αποκάλυψε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε γνωστό πως η κηδεία του Βασίλη Λυριτζή θα γίνει αύριο Τετάρτη (03/04) στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών: “Έφυγε από τη ζωή στις 5.30 νικημένος από τον καρκίνο. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ. Έδωσε μάχη τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο, στον Άγιο Σάββα. Κουμπαριάσαμε. Βάφτισα τον γιο του μαζί με έναν άλλο συνάδελφο. Η κηδεία του Βασίλη θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Ώρα δεν ξέρω ακόμη, αλλά είναι βέβαιο πως θα γίνει αύριο το απόγευμα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μαντώ Γαστεράτου: Η επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και η συμβουλή της Φαίης μας!

Εβελίνα Παπούλια: “Ούρλιαζε, με έβριζε, έριχνε μπουνιές και κλωτσιές”!

Keywords
Τυχαία Θέματα