Μαντώ Γαστεράτου: Η επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και η συμβουλή της Φαίης μας!

Η Μαντώ Γαστεράτου το μεσημέρι της Τρίτης (02/04) βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, τόνισε πως αυτό το διάστημα είναι πιο ήρεμη από ποτέ και μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της, Νίκο.

Αρχικά, αποκάλυψε τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητα της μετά τον γάμο: “Παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβριο, δεν έχει αλλάξει τίποτα, το μόνο που έχει αλλάξει είναι η καθημερινότητα. Πρέπει να μαγειρεύω σχεδόν κάθε μέρα, γιατί είναι και καλός ο Νίκος. Πολλές φορές αν δεν έχω μαγειρέψει,

μου λέει: “‘ασε, θα παραγγείλουμε”! Με βάζει όμως σε μια ωραία διαδικασία να γίνομαι πιο νοικοκοιρά και περιμένω όταν θα φάει την πρώτη μπουκιά, να τον ρωτήσω αν του αρέσει”!

Η Μαντώ είναι ερωτευμένη με τον σύζυγο της και δεν το κρύβει! Όπως εξομολογήθηκε στη Φαίη, ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να “μιλήσει” στη ψυχή της: “Είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν ντρέπομαι να το πω! Αυτό που συμβαίνει σε εμένα είναι ότι δεν μπορώ να κρατηθώ σε αυτά που λέω -για τον σύζυγο μου – και μετά όταν πηγαίνω σπίτι μου λέει “θα νομίζουν ότι είμαι ο superman με αυτά που λες”! Αλλά εγώ έτσι τον βλέπω”! (…) Είναι ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μου που νιώθω ότι έχει “μιλήσει” στη ψυχή μου και ταυτίζομαι μαζί του και τον θαυμάζω πάρα πολύ”!

Τέλος, δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μανούλα σύντομα: “Το θέλω πάρα πολύ! Μακάρι να έρθει σύντομα! Το προσπαθούμε.”, είπε και η Φαίη μας έσπευσε να τη συμβουλεύσει ότι πρέπει να χαλαρώσει! Τότε, η Μαντώ της απάντησε: “Κάθε μήνα όταν αδιαθετώ νευριάζω! Οπότε τώρα το έχω δει πιο χαλαρά και λέω ότι όποτε είναι να έρθει, ας έρθει”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Μπακογιάννης για τη Σία Κοσιώνη: “Δεν περίμενα ότι θα με κοιτάξει”!

MadWalk 2019: Δείτε τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη σκηνή

Keywords
Τυχαία Θέματα