Αποκαλυπτική η Μαρία Μπεκατώρου: “Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε”!

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η πιο χαρούμενη παρουσιάστρια, καθώς μέσω των εκπομπών της μεταδίδει χαρά και θετική ενέργεια στο τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, διανύει μια από τις πιο πετυχημένες περιόδους της πορείας της στην τηλεόραση. Οι δύο εκπομπές που παρουσιάζει, το Still Standing και το Your Face Sounds Familiar έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι τις κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Η Μαρία Μπεκατώρου σε ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να θίξει ένα προσωπικό της θέμα, το οποίο μάλιστα την έκανε να αναθεωρήσει τη στάση που είχε απέναντι στους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την περίοδο που την “πρόδωσε” ένας άνθρωπος από το περιβάλλον της, τον οποίο εμπιστεύτηκε και τόνισε πως τώρα πια δεν είναι τόσο καλοπροαίρετη κι ευκολόπιστη όπως παλιά. “Κάποτε εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο.”, εξομολογήθηκε.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια στο κυπριακό περιοδικό:

Ποιο λάθος που έκανες δεν θα ήθελες με τίποτα να το επαναλάβεις;

Κάποτε εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Είχα μιλήσει σε «δικό μου» πρόσωπο για ένα θέμα και με πρόδωσε. Ήταν σε φιλικό επίπεδο η συγκεκριμένη προδοσία, και απογοητεύτηκα. Από τότε έχω, ως αρχή μου, να μη μιλάω σε ανθρώπους που δεν ξέρω καλά, μόνο και μόνο επειδή είμαι ευάλωτη. Πρέπει να τσεκάρεις πολλές φορές έναν φίλο σου για να πεις ότι είναι φίλος σου. Κι αν δεν ξέρεις κάποιον καλά, τότε καλό είναι να μην τα λες όλα. Εγώ, την πάτησα και πήρα το μάθημά μου!

Παραμένεις, όμως, ευκολόπιστη κι ας προδόθηκες…

Όχι, δεν είμαι πια. Έχεις δίκιο, κάποτε ήμουν πολύ καλοπροαίρετη κι ευκολόπιστη. Όχι πια.

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού ξανά έγκυος: 12 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι υπέροχη μαμά!

Keywords
Τυχαία Θέματα