Τα αγαπημένα κολιέ των πιο γνωστών fashion bloggers (για να πάρεις ιδέες για το δικό σου styling)

H Leonie Hanne, η Aimee Song και η Chiara Ferragni είναι 3 από τις πιο αγαπημένες μας fashion bloggers και 3 γυναίκες με απίστευτη επιρροή στα social media. Και οι 3 λατρεύουν τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ και πάντα τα προσθέτουν στις καθημερινές εμφανίσεις τους ώστε να δείχνει το look τους πιο ολοκληρωμένο. Τα αξεσουάρ που φοράνε στον λαιμό τους

είναι συνήθως πολλά και η καθεμία από αυτές διαλέγει αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο στιλ τους.

Η Leonie Hanne συνδυάζει χρυσές αλυσίδες σε διάφορα μήκη και δημιουργεί ένα δυναμικό styling στον λαιμό και στο μπούστο της. Η όμορφη fashionista επιλέγει μια πιο χοντρή αλυσίδα που τη φοράει σαν τσόκερ και έχει το logo του οίκου Dior, ενώ προσθέτει μερικές ακόμα αλυσίδες (3 στο σύνολο) για να δείξει πιο ωραίο το τελικό αποτέλεσμα.

Η Chiara Ferragni λατρεύει τα κολιέ και δεν θα τη δεις σχεδόν ποτέ χωρίς αυτά. Στο συγκεκριμένο look επιλέγει μια αλυσίδα με ένα charm στο τελείωμα, ενώ φοράει μερικές ακόμα αλυσίδες κάτω από την μπλούζα της. Τα charms είναι πολύ μεγάλη τάση της σεζόν και πολλές γυναίκες με στιλ τα φοράνε στον λαιμό τους συνδυάζοντας 2,3 ή 4 charms μεταξύ τους.

Η Aimee Song είναι επίσης λάτρης της χρυσής αλυσίδας αλλά η ίδια υιοθετεί μια άλλη τάση που επίσης είναι απίστευτα δημοφιλής αυτή την άνοιξη. Η γνωστή instagrammer συνδυάζει κολιέ με φλουριά σε διάφορα μήκη και τα φοράει ακόμα και πάνω από το ζιβάγκο της. H Aimee συνδυάζει τα κολιέ της με χρυσά σκουλαρίκια αλλά και αρκετά δαχτυλίδια στα χέρια της.

Διαβάστε ακόμα: Xαμός στα social media με ΑΥΤΟ το ροζ κοστούμι! Θέλουν όλες οι γυναίκες να το αποκτήσουν

Τα τρία jackets που έχει λατρέψει η Chiara Ferragni και φοράει αυτή την Άνοιξη

H πασίγνωστη fashion blogger Aimee Song μας δείχνει 6 ανοιξιάτικα looks που θα απογειώσουν το στιλ σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα