Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει τι κάνουν τις ποσότητες φαγητών που περισσεύουν στο MasterChef!

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στη Νενέλα Γεωργελέ και στην athensvoice και όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στο MasterChef, το οποίο καταφέρνει να κρατάει αμειώτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής μεταξύ άλλων, αποκάλυψε που καταλήγουν οι τεράστιες ποσότητες φαγητών που χρησιμοποιούν στα γυρίσματα οι παίκτες. Μάλιστα, μίλησε για τις σχέσεις που έχουν οι κριτές με τους διαγωνιζόμενους, αλλά και για τον Ζαχίρ που συγκίνησε με την ιστορία του.

Βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να χρησιμοποιείτε τεράστιες ποσότητες φαγητών.

Εκείνο το pantry έχει και του πουλιού το γάλα, προχτές σφάξατε καμιά 15αριά σολομούς. Τι τις κάνετε μετά όλες αυτές τις ποσότητες; Τις πετάτε;

Φυσικά όχι. Καταρχάς έχουμε πολλά προϊόντα που μας παρέχουν οι χορηγοί, και τους ευχαριστούμε. Έπειτα, μην ξεχνάτε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από 150 άτομα. Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε «καλή μεριά». Τίποτα δεν πάει χαμένο.

Με τα παιδιά του Master Chef είσαστε φίλοι ή έχετε σχέση δασκάλου-μαθητή ή εργοδότη-εργαζόμενου;

Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, φυσικά δεν παίζουμε σφαλιάρες γιατί τότε θα χανόταν η μπάλα. Περνάμε πολλές ώρες μαζί, προφανώς αναπτύσσονται κάποιες συμπάθειες, αλλά στο παιχνίδι λειτουργούμε μόνο με μαγειρικά κριτήρια!

«Κινδυνεύω αν πάω πίσω στη χώρα μου» είπε ο Ζαχίρ προχτές. Πόσο συγκλονιστικό είναι να ακούγεται αυτό σε ένα ριάλιτι μαγειρικής; Εσένα τι σκέψεις σου δημιουργεί ακούγοντάς την;

Συγκινηθήκαμε όλοι. Και αισθάνομαι πολύ όμορφα που μέσα από αυτήν την εκπομπή δώσαμε το βήμα σε ανθρώπους να πουν την ιστορία τους. Ο Ζαχίρ δεν είναι μόνος του. Αντιπροσωπεύει πολλούς στην ίδια θέση και τώρα όλοι αυτοί ξέρουν πως έχουν τη δυνατότητα, τους δίνεται η ευκαιρία για να κάνουν πράγματα στη ζωή τους αν πραγματικά το θέλουν. Πάντως, επανέρχομαι, και ο Ζαχίρ, με μαγειρικά κριτήρια θα κριθεί όπως και οι υπόλοιποι.

Διαβάστε ακόμη:

Η εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου: “Όταν γεννήθηκε ο γιος μου υπήρχαν στιγμές που ήμουν σε απόγνωση”

Keywords
Τυχαία Θέματα