Άννα Βίσση: Ορίστηκε η νέα ημερομηνία για τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να δώσει η Άννα Βίσση την Δευτέρα 10/7 στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 50 της χρόνια στη μουσική σκηνή, αναβλήθηκε τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα πολλοί από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας να ξεσπούν στα social media.

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο

Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός 3 ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία παραγωγής.

Από την άλλη, η Άννα Βίσση δημοσίευσε στα social media λίγο μετά την γνωστοποίηση της αναβολής της συναυλίας της ένα βίντεο, μέσα από το οποίο δεν έκρυψε την λύπη της και την απογοήτευσή της με την εν λόγω κατάληξη.

«Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου (Καρβέλα), όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι. Βλέπω τα μηνύματά σας. Λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Θα τα πούμε όμως σύντομα. Προσπαθούμε τώρα να βρούμε μία νέα ημερομηνία που να είναι εφικτό να γίνει αυτή η συναυλία», ήταν το μήνυμα της Άννας Βίσση.

Άννα Βίσση -Ορίστηκε η νέα ημερομηνία για τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγες ώρες, το επίσημο fan club της τραγουδίστριας αποκάλυψε πως η Άννα Βίσση πρόκειται να δώσει την επετειακή της συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά, γεγονός που αναφερόταν και στην ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα