Ιωάννα Μπούκη-Σρόιτερ: Οι κόρες της πάνε διακοπές με την πεθερά της -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και παραμένουν μέχρι σήμερα full in love! Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και αρκετά χρόνια και έχει αποκτήσει δύο κόρες που υπερλατρευεί!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η σύζυγός του είναι μαζί από το 2011. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης τους κόρης. Πέντε χρόνια μετά ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτές

τις μέρες, η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκαν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Άνδρο μαζί με τις πριγκίπισσές τους. Μάλιστα, η σύζυγος του δημοσιογράφου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δε διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα με το πώς περνούς τις μέρες στους στο νησί.

Σήμερα, μάλιστα, η γλυκιά μανούλα έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως οι κόρες τους θα συνεχίσουν τις διακοπές τους μαζί με την πεθερά της, δηλαδή τη μητέρα του Αντώνη Σρόιτερ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μπούκη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την Νάντια και την Παυλίνα να βρίσκονται στο αυτοκίνητο της γιαγιάς τους και να είναι έτοιμες για νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.

«Φεύγουν τα παιδάκια μου διακοπές με τη γιαγιά τους», έγραψε στο εν λόγω στιγμιότυπο η Ιωάννα Μπούκη.

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα