Κρατερός Κατσούλης: Για κάμπινγκ με τα παιδιά του, Αέλια και Αριώνα (Φωτογραφίες)

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο μετά από αρκετά χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο γλυκύτατων παιδιών. Μπορεί οι δυο τους να μην είναι πλέον μαζί, όμως το μόνο τους μέλημα είναι η ανατροφή της Αέλιας και του Αρίωνα.

Σήμερα η Αέλια είναι 12 ετών και ο μικρότερος αδερφός της, Αρίων, είναι 7. Τα δυο αδέρφια απολαμβάνουν το γεγονός πως έχουν κλείσει τα σχολεία για το καλοκαίρι

και απολαμβάνουν τις μέρες που έχουν για αμέτρητο παιχνίδι και πολλές παιδικές ταινίες στην TV.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η Αέλια και ο Αρίωνας βρίσκονται για κάμπινγκ μαζί με τον μπαμπά τους. Ο Κρατερός Κατσούλης δε θα μπορούσε να βρει καλύτερη παρέα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται πως τα παιδιά του απολαμβάνουν τον γεγονός πως έχουν πάει για ελεύθερο κάμπινγκ.

«Αυτό που έχουμε συμφωνήσει με την Κατερίνα Καραβάτου για τα παιδιά είναι ότι πάμε βάση των θέλω και των αναγκών. Τα παιδιά μένουνε και μαζί μου. Όταν κοιμούνται σε εμένα, πάνε σχολείο από το δικό μου σπίτι. Αναλόγως με το πού μένουν, παίρνουν και το σχολικό. Τα παιδιά δεν μπερδεύονται αν υπάρχει αγάπη. Εγώ απευθύνομαι στα παιδιά μου σαν να είναι ενήλικες. Πάντα όταν συμβαίνει κάτι, το συζητάμε», είχε πει σα παλαιότερες δηλώσεις του ο Κρατερός Κατσούλης με αφορμή το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα