Ρεγγίνα Μακέδου: «Θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου» -Το νέο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια. Η ιστορία της γνωστής αθλήτριας έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, ενώ το θάρρος που δείχνει όλο αυτό το διάστημα έχει προκαλέσει δάκρυα στα μάτια πολλών ανθρώπων που την ακολουθούν και στέκονται δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην ήταν πολύ όμορφα για εκείνη, όμως η Ρεγγίνα Μακέδου δεν χάνει το χαμόγελο από τα χείλη της. Μάλιστα, μέσα από μια νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό

της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια απάντησε σε όσους τη ρωτούν για την κατάσταση της υγείας της σήμερα, μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

«Δέχομαι πολλά μηνύματα που με ρωτάτε τι κάνω πως είμαι… γιατί δεν λέω για την υγεία μου;;; Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου… θέλω να βρω τα πατήματα μου… θέλω λίγο χρόνο για την Ρίκα που δεν ξέρετε!!!

Να οργανώσω την νέα επαγγελματική χρόνια μου σε νέο χώρο!!! Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτέ! Την περιπέτεια που πέρασα και περνάω “γιατί όσο χρειάζομαι εξετάσεις ακόμα περνάω” δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί αυτή η περιπέτεια με έκανε ότι είμαι πια…

Όμως η Ρεγγίνα η Ρικα για τους δικούς μου δεν καθορίστηκε ποτέ από αυτή τη περιπέτεια αλλά από την τρόπο αντιμετώπισης της!!! Είμαι πάντα εδώ για όλους τους ασθενείς ίσως λίγο πιο σιωπηλά αλλά πάντα εδώ.. το ξέρουν όσοι με χρειάζονται. Έμαθα να με ακούω… και τώρα μου λέω προχώρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου σε νέο της post.

View this post on Instagram

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα