Άννα Μαρία Βέλλη για την ψυχοθεραπεία: «Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο, τα δάκρυα είναι ανακούφισης»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προέβη η Άννα Μαρία Βέλλη το απόγευμα της Τρίτης 12/7 μέσα από το Instagram. Η ηθοποιός και youtuber, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του Survivor, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της πως μετά το τέλος του reality αποφάσισε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Η Άννα Μαρία Βέλλη

θέλησε να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά και να λύσει θέματα που την απασχολούσαν με τη βοήθεια ενός ειδικού. Έναν χρόνο μετά την πρώτη συνεδρία που έκανε, η ίδια έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη για τον εαυτό της, μιας και κατάφερε να επιτύχει τον στόχο της, γεγονός που ανακοίνωσε συγκινημένη.

«Ένα χρόνο πριν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα στη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήξερα τι ήθελα να λύσω αλλά σε κάθε συνεδρία ερχόταν κάτι άλλο στην επιφάνεια.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, κατάφερα να εκφράσω τα συναισθήματά μου για κάτι που με βασάνιζε όταν πρωτοπήγα. Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο. Τα δάκρυα είναι ανακούφισης», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Η πρώτη ανάρτηση με τον παραμυθένιο γάμο τους

 Γιώργος Ταλάντσεβ: Νοσεί από κορονοϊό και αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας του

 Ελίνα Παπίλα: Στην Πάρο για διακοπές μετά του τέλος του Breakfast@star

Keywords
Τυχαία Θέματα