Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για την ανάρτηση με τον Κρέοντα

Μια ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στάθηκε αφορμή ώστε να προκληθούν θυελλώδεις αντιδράσεις στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός ενσάρκωσε τον Κρέοντα στην παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή και μετά το τέλος των παραστάσεων μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει ένα t-shirt με το πρόσωπο του Κρέοντα που γράφει «Κρέοντα γ@@@σαι».

«Τώρα που τελειώνουν οι παραστάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω…», έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

στην ανάρτησή του.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (@gerasimos_skiadaresis)

Η συγκεκριμένη ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που τη θεώρησαν προσβλητική και έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια την ενόχλησή τους. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης διάβασε όλα τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από τη φωτογραφία του και σε κάποια από αυτά αποφάσισε να απαντήσει.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε: «Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν άρεσε η όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι άσο και όποτε θέλω».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελίνα Παπίλα: Στην Πάρο για διακοπές μετά του τέλος του Breakfast@star

Ευδοκία Τσαγκλή: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

 Νικολέττα Ράλλη: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η απάντηση της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα