Γιώργος Ταλάντσεβ: Νοσεί από κορονοϊό και αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας του

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό λίγες ημέρες μετά το τέλος του Survivor. Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα έχουν αυξηθεί πολύ και καθημερινά χιλιάδες είναι οι συμπολίτες μας που κολλάνε τον απειλητικό ιό.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους του ότι βρίσκεται σε καραντίνα ενώ αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό. Σήμερα, φαίνεται πως είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα για τον Γιώργο Ταλάντσεβ, αφού ο πυρετός υποχώρησε και έτσι ο ίδιος σηκώθηκε

από το κρεβάτι.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220712164436_1talantsev.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220712164439_2talantsev.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220712164441_3talantsev.mp4

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από stories, ο Γιώργος Ταλάντσεβ ενημέρωσε τους followers του για την κατάσταση της υγείας του ενώ τους ευχαρίστησε για τα μηνύματα που του έχουν στείλει.

«Όπως ξέρετε έχω κορονοϊό και σήμερα είναι η πρώτη ημέρα που είμαι καλύτερα και έχω σηκωθεί από το κρεβάτι μου. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, νιώθω ευγνώμων για τα μηνύματά σας και το εκτιμώ πολύ. Σήμερα σηκώθηκα άρα οι ευχές σας έπιασαν τόπο…», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Διαβάστε ακόμα:

 Νικολέττα Ράλλη: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η απάντηση της παρουσιάστριας

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε θα καταθέσει το υπόμνημα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

 Συγκινεί ο Νίκος Ζωιδάκης: «Το φευγιό τους με πόνεσε και πάντα θα με πονάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα