Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απρόσμενη συνάντηση με γνωστό τραγουδιστή σε παραλία της Πάρου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της «Happy Day», ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του Alpha ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, προκειμένου να ζήσει στιγμές ξεγνοιασιάς και να φορτίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού μπάνιου της σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή

είχε μια απρόσμενη συνάντηση. Στην ίδια παραλία έκανε τις βουτιές του ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα την Πάρο μαζί με την οικογένειά του.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220712181238_tsalikis.mp4

Ο γνωστός τραγουδιστής «έκλεψε» λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και βρέθηκε στο νησί για να χαρεί τις διακοπές του με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως ήταν λογικό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Τσαλίκης έκαναν μαζί το μπάνιο τους και τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram κοινά στιγμιότυπα.

Από τη μία, η παρουσιάστρια του Alpha ανέβασε στο προφίλ της μια κοινή φωτογραφία ενώ από την άλλη, ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο από την παραλία.

Διαβάστε ακόμα:

 Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Η πρώτη ανάρτηση με τον παραμυθένιο γάμο τους

 Γιώργος Ταλάντσεβ: Νοσεί από κορονοϊό και αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας του

Ελίνα Παπίλα: Στην Πάρο για διακοπές μετά του τέλος του Breakfast@star

Keywords
Τυχαία Θέματα