Αν ξεμείνατε από βερνίκια νυχιών μη σκάτε, θα φτάξετε ένα μόνες σας (video)

Τα beauty προϊόντα μπορεί να μην τα χρησιμοποιείτε συχνά τώρα που μένετε σπίτι αλλά το σίγουρο είναι πως κάνετε μόνες σας μανικιούρ και πολύ σας αρέσει. Ναι, μέχρι πριν από λίγο καιρό φρόντιζε τα νύχια σας η nail artist και αυτό σημαίνει πως δεν είχατε ολόκληρη συλλογή από βερνίκια στο νεσεσέρ σας.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και ξαφνικά ανακαλύπτετε πως το ένα και μοναδικό βερνίκι που είχατε έχει αλλοιωθεί. Μη σκάτε, υπάρχει τρόπος να βάψετε τα νύχια σας

και μάλιστα με προϊόν που θα φτιάξετε μόνες σας.

Ναι, σωστά καταλάβατε. Θα φτιάξετε μόνες στο σπίτι ένα βερνίκι νυχιών. Θα χρειαστείτε ένα top coat και μία παλιά σκιά στην αγαπημένη σας απόχρωση.

Πως θα το φτιάξετε: Σπάστε την σκιά και βάλτε τη μέσα στο μπουκαλάκι του top coat. Ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Το βερνίκι νυχιών σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το απλώστε απευθείας. Στο video που ακολουθεί χρησιμοποιείται κόκκινη σκιά. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα.

Δείτε τη διαδικασία και εμείς είμαστε πάντα εδώ για να σας δίνουμε τις πιο έξυπνες και γρήγορες λύσεις στα νέα, beauty προβλήματά σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις 12 Απρ, 2020 στις 12:01 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πόσο διαρκούν τα προϊόντα μακιγιάζ και κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα στο νεσεσέρ σας

H Apivita στηρίζει νοσοκομεία αναφοράς του ιού, γηροκομεία και δομές αστέγων αποδεικνύοντας πως η προσφορά είναι στο DNA του brand 

Keywords
Τυχαία Θέματα