Το μακιγιάζ της καραντίνας: Μας το δείχνει βήμα βήμα η Kim Kardashian από το μπάνιο του σπιτιού της -video!

H Kim Kardashian μένει σπίτι. Μέσα στην πολυτελή έπαυλή της δηλαδή των 1.850 τ.μ. όπου προσπαθεί να περάσει ευχάριστα το χρόνο της. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απέχει από τα social media. Τα εκατομμύρια followers άλλωστε περιμένουν μία φωτογραφία της ή ένα video όπου θα αποκαλύπτει τι ακριβώς κάνει τώρα που δεν μπορεί να βγει.

Και εκείνη δεν γίνεται να τους απογοητεύσει. Ξυπνάει, παίρνει το πρωινό της, ντύνεται και ανεβάζει video

όπου μιλά για τη νέα της καθημερινότητα. Το τελευταίο μάλιστα έγινε viral μιας και αποφάσισε να κλειστεί στο quests μπάνιο της, για να μην την ενοχλούν τα παιδιά, και να δείξει σε όλες τις θαυμάστριες και θαυμαστές της το μακιγιάζ της καραντίνας.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κάτι απλό, φυσικό και διακριτικό. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Είναι η βασίλισσα του contouring και ακόμη και μέσα στο σπίτι πρέπει να τονίσει τις γωνίες του προσώπου με το σωστό τρόπο. Με εκείνον που η ίδια έκανε διάσημο. Και παράλληλα να αποκαλύψει το νέο προϊόν της σειράς της που είναι μία μάσκαρα σε mini size.

Ξεκινά λοιπόν από το φον ντε τεν  Joe Blasco το οποίο απλώνει με πινέλο της MAC, συνεχίζει με πούδρα και highlighter του δικού της brand και ολοκληρώνει με τα φρύδια τα οποία περιποιείται με το MAC Lash Brush.

H τελική πινελιά ανήκει φυσικά στα χείλη όπου κάνει περίγραμμα με το εμβληματικό nude μολύβι KKW Beauty Nude 1.5 Lip Liner και απλώνει το 90’s Icon Matte Lipstick.

Κι αφού η Kim είπε να ντυνόμαστε κανονικά στο σπίτι και να φοράμε make up αποσύρθηκε στα διαμερίσματά της.

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Φτιάξε τις αγαπημένες μάσκες ομορφιάς της Priyanka Chopra -Έχεις όλα τα υλικά στην κουζίνα σου!

To Πάσχα πλησιάζει κι εσείς θα το γιορτάσετε με το κατάλληλο μανικιούρ

Keywords
Τυχαία Θέματα