Φαίη: Θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ με τη Σπυροπούλου ή τον Κανάκη;

Η Φαίη μας παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για φέτος, στον Θέμη Γεωργαντά και στη νέα εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, “After Dark”.

Μίλησε στον παρουσιαστή για ποικίλα θέματα που αφορούν στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να να καθίσει στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και να απαντήσει σε πιο… πικάντικες ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές που δέχτηκε ήταν και μια σχετική με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Αντώνη Κανάκη.

Συγκεκριμένα,

ο Θέμης Γεωργαντάς την ρώτησε με ποιον από τους δύο θα προτιμούσε να κλειστεί σε ένα ασανσέρ, με τη Φαίη να απαντά: “Δεν θα είχα πρόβλημα ούτε με τον Κανάκη. Ούτε με τον Κανάκη, ούτε με τη Σπυροπούλου. Θα προτιμούσα τον Κανάκη. Γιατί όταν ο Κανάκης έπαιζε μουσική στη Χαλκιδική, ήταν τα καλοκαίρια που ήμουν στο TV Μακεδονία και μαζευόμασταν μετά όλη η παρέα της εκπομπής και πηγαίναμε στο μαγαζί αυτό στη Χαλκιδική και ήταν πάρα πολύ ωραία. Κι έπαιζε απίστευτη μουσική. Θέλω να σου πω ότι όλες ήθελαν τον Κανάκη, ήταν τρελές για τον Κανάκη. Θα έχω λοιπόν να πω αυτές τις ιστορίες. Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ τον Κανάκη. Δεν θα είχα πρόβλημα ούτε με την Κωνσταντίνα”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη μιλάει για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τα νούμερα τηλεθέασης!

Keywords
Τυχαία Θέματα