Άλλο ένα beauty μυστικό της Meghan Markle που πρέπει να υιοθετήσετε

Από τη μέρα που πάτησε το πόδι της στο Παλάτι η Meghan Markle τα μυστικά διαρρέουν το ένα μετά το άλλο σχεδόν καθημερινά. Είναι μια μορφή beauty report που γίνεται πότε από την ίδια, πότε από οικείους της και πότε από τον make up artist.

Και αφού έγινε ολόκληρο θέμα το glitter που άπλωσε στο ντεκολτέ το οποίο για την Βασιλική οικογένεια είναι ανεπίτρεπτο, μάθαμε την απόχρωση που χρησιμοποιεί στα νύχια, το λευκό-μπεζ

μολύβι ματιών που φορά στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και πολλά άλλα που η αλήθεια είναι δεν τα θυμάμαι, τώρα ήρθε άλλο ένα που έχει πραγματικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τα χείλη της αυτή τη φορά. Και το λόγο που δείχνουν πάντα πλούσια και ζουμερά. Όχι ότι δεν είναι από τη φύση τους αλλά έχουν κάτι τις παραπάνω. Μαθεύτηκε λοιπόν ότι το εφέ οφείλεται στο μολύβι με το οποίο κάνει περίγραμμα. Το οπoίο σχεδιάζει λίγο πιο έξω από τη φυσική γραμμή. Τόσο όσο να μην φαίνεται. Και μάλιστα με μια επίσης μικρή επιμονή στο φυσικό V που κάνουν τα χείλη εκείνο που λέμε “cupid’s bow”. Κάνει το συγκεκριμένο τρικ δηλαδή σε όλη τη γραμμή των χειλιών. Πάντα φυσικά, με ένα μολύβι σε nude ή πολύ απαλή σχεδόν διάφανη παστέλ απόχρωση.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το μικρό μυστικό της Markle δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα μολύβι σε τόνο που ταιριάζει με τον φυσικό των χειλιών σας και να κάνετε το περίγραμμα με τον συγκεκριμένο τρόπο. Το κραγιόν πρέπει να είναι επίσης πάρα πολύ διακριτικό, μην σας πω δηλαδή ότι θα δείχνει επίσης υπέροχο αν απλώσετε lip balm.

Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να υιοθετήσετε και το υπόλοιπο Markle’s make up look με απαλές λάμψεις στα ζυγωματικά (χρησιμοποιεί την κρέμα aquaphor αντί για highlighter), μια στρώση μάσκαρα και φυσικό ρουζ. Αποφεύγετε τις σκιές ή αν το θεωρείται απαραίτητο επιλέγετε σχεδόν διάφανες, μπεζ αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Τα old school προϊόντα που παραμένουν στο boudoir ή το νεσεσέρ σας

Τα cleansing oils που θα αγαπήσετε με τη πρώτη εφαρμογή

Keywords
Τυχαία Θέματα