Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Φέτος δεν παρακολουθώ My Style Rocks» – Τι είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη συστήθηκε στο ευρύ κοινό την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, ωστόσο είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου. Η στυλίστρια μίλησε για τη σχέση της με τα κιλά, για τον λόγο που δεν βρίσκεται στο νέο κύκλο του My Style Rocks, ενώ εξέφρασε την άποψη της για

την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ετοίμασα μια συλλογή για κορίτσια που είναι juicy. Η σχέση μου με τα κιλά έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Θεωρώ ότι η Σίσσυ είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα όσα κιλά και αν έχει», ειπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Και πρόσθεσε για το ριάλιτι μόδας: «Δεν παρακολουθώ “My Style Rocks”. Δε μου έγινε πρόταση να είμαι φέτος. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα κορίτσι σύγχρονο, αυθόρμητο, μια χαρά».

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα ρωτήθηκε και για την σκληρή κριτική που δέχονται τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model: «Η κριτική μπαίνει στο πλαίσιο της αυστηρότητας, γιατί υπάρχει ο κριτής και ο κρινόμενος. Όταν είσαι αντικειμενικός και ευγενής μπορείς να βοηθήσεις και τον απέναντί σου. Δεν μου έχει πει κοπέλα ότι την έχω στεναχωρήσει με την κριτική μου»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Φαίης για την άγνωστη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου! «Έχει έρθει σπίτι μου και ήταν έξαλλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα