Η αποκάλυψη της Φαίης για την άγνωστη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου! «Έχει έρθει σπίτι μου και ήταν έξαλλη»

Η coach των κοριτσιών του Greece’s Next Top Model, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, στην οποία μίλησε για την πορεία της στον χώρο, για την συμμετοχή της στο ριάλιτι, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Μετά το τέλος της προβολής του βίντεο η Φαίη αποκάλυψε την άγνωστη σχέση της με την Έλενα.

«Την έχω συναντήσει

λίγες φορές και έχουμε μιλήσει κυρίως επαγγελματικά, αλλά αυτό που κρατάω από την Χριστοπούλου είναι ότι αγαπάει τις γυναίκες. Οι συμβουλές που μου έχει δώσει και ο τρόπος που με έχει υπερασπιστεί είναι σαν να μου έλεγε: “Καλά δεν καταλαβαίνεις τι είσαι; Τι είναι αυτά που κάνεις”. Έχει έρθει σπίτι μου και ήταν έξαλλη “Δεν καταλαβαίνεις τι είσαι;”. Δεν το έλεγε για να μου ενισχύσει την αυτοπεποίθηση. Το έλεγε επειδή αυτή με έβλεπε διαφορετικά και αυτό γυναίκα προς γυναίκα είναι σπάνιο να το βρεις. Αγαπάει τις γυναίκες αυτός είναι ο τίτλος της», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψε την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε! – «Βγήκε λάθος Σταρ Ελλάς η Ιωάννα Μπέλλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα