Τα υπέροχα οφέλη της βρώμης στην καθημερινή διατροφή και υπέροχες προτάσεις για να είστε πάντα σε φόρμα!

Οι νιφάδες βρώμης αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία μια εξαιρετική τροφή που δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από το ντουλάπι σας. Δείτε τους 4 λόγους που θα σας πείσουν:

Η βρώμη είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό και αν της δώσετε πρωταγωνιστική θέση στο πρωινό σας, θα γεμίσετε με ενέργεια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β -φυλλικό οξύ, θειαμίνη, νιασίνη και βιταμίνη Β6- που ο ρόλος τους είναι να ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος.

Περιέχει τα παρακάτω ιχνοστοιχεία: Σίδηρος,

Μαγνήσιο, Φώσφορος και Μαγγάνιο. Αυτά βοηθούν στο να διατηρήσετε το δέρμα σας όμορφο, τα νύχια σας γερά και τα μαλλιά σας λαμπερά.

Είναι εύπεπτη και βοηθάει καταλυτικά στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Είναι γεμάτη φυτικές ίνες και πρωτεΐνες που σας χορταίνουν και σας κάνουν να έχετε αυτό το αίσθημα του κορεσμού που κρατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άρα με τον τρόπο αυτό βοηθάει σημαντικά στην επίτευξη του επιθυμητού σωματικού βάρους – αυτό άλλωστε δεν είναι κάτι που όλες το θέλετε;

Και επειδή το πρωινό, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές είναι το σημαντικότερο γεύμα, σας προτείνουμε να ξεκινάτε την κάθε ημέρα σας με Τραγανές Μπουκιές Quaker που έχουν υπέροχη γεύση και νέα συνταγή με 30% λιγότερη ζάχαρη!

Θα τις βρείτε σε πολλές γεύσεις όπως: Ξηροί Καρποί, Σοκολάτα Γάλακτος και Σοκολάτα-Μπανάνα αλλά και σε δυο καινούργιες, τις οποίες συνιστούμε να δοκιμάσετε άμεσα καθώς είναι limited edition: Crispy Choco και Μήλο-Πεκάν! Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες απίθανες γεύσεις, οπότε σας προτείνουμε να τις δοκιμάσετε όλες για να βρείτε τη δική σας αγαπημένη!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε την ποσότητα που θέλετε σε ένα μπολ μαζί με γάλα (κανονικό ή φυτικό) ή γιαούρτι και να το απολαύσετε.

Εκτός όμως από πρωινό, αποτελούν ιδανική λύση για ένα ελαφρύ γεύμα για όλες τις ώρες της ημέρας. Ειδικότερα τις φορές εκείνες που οι ρυθμοί σας είναι γρήγοροι, οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις σας πολλές και τρέχετε να τα προλάβετε όλα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην προλαβαίνετε να μαγειρέψετε.

Με τις Τραγανές Μπουκιές Quaker όμως δεν έχετε πια καμία δικαιολογία, αφού σε ελάχιστο χρόνο απολαμβάνετε ένα ισορροπημένο πρωινό και σνακ με υπέροχη γεύση και τη δύναμη της βρώμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα