Gigi Hadid και Chrissy Teigen υιοθετούν δύο από τις top τάσεις του 2018

H Gigi Hadid και η Chrissy Teigen είναι δύο μοντέλα με πολύ γούστο και στιλ. Η Gigi είναι μοντέλο της νέας γενιάς και καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει με το στιλ της. Της αρέσει το καλό ντύσιμο αλλά συνήθως θα τη δεις ντυμένη πιο casual με τζιν, crop top και ψηλοτάκουνα μποτάκια ή sneakers. Από την άλλη μεριά η Chrissy προτιμάει στις δημόσιες εμφανίσεις της να ντύνεται πιο κομψά και συνήθως επιλέγει

φορέματα ή φούστες που ταιριάζουν και με τον πιο ζουμερό σωματότυπό της.

Στην τελευταία της εμφάνιση η Gigi Hadid επέλεξε να ντυθεί λίγο πιο καλά και συγκεκριμένα ακολούθησε την γνωστή και διαδεδομένη πλέον τάση του κοστουμιού. Το πανέμορφο μοντέλο φόρεσε λευκό κοστούμι Ralph Lauren από την ανοιξιάτικη κολεξιόν 2019 και ήταν εκθαμβωτική. Η Gigi ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μεταλλιζέ αξεσουάρ και ένα ωραίο Judith Leiber τσαντάκι σε σχήμα αρκούδας. Η Gigi επέλεξε απαλό μακιγιάζ και έδωσε ένταση στα χείλη της επιλέγοντας ένα κατακόκκινο κραγιόν. Στον λαιμό της έβαλε χρυσά κοσμήματα ενώ επέλεξε μπρονζέ γόβες.

Η Chrissy Teigen βγήκε για δουλειές και βόλτα στη Νέα Υόρκη και επέλεξε ένα πιο σέξι look. Το γνωστό μοντέλο και σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή John Legend, φόρεσε ένα μαύρο μακριμάνικο τοπ με zebra print μίνι φούστα του brand Proenza Schouler αξίας 990 δολαρίων. H Chrissy φόρεσε την μπλούζα της μέσα από την ψηλόμεση φούστα της και το αποτέλεσμα έδειχνε πιο ολοκληρωμένο. Το γνωστό μοντέλο ολοκλήρωσε το πετυχημένο της look με knee-high μπότες από τον οίκο μόδας Jimmy Choo και συγκεκριμένα από τη συλλογή που έβγαλε ο οίκος σε συνεργασία με το γνωστό brand Off-White. Η Chrissy πρόσθεσε στο look της μια crossbody τσάντα Balenciaga αξίας 1290 δολαρίων και μεγάλους χρυσούς κρίκους στα αυτιά της. Το μακιγιάζ της ήταν απλό και προτίμησε για τα χείλη της ένα απαλό ροζ ματ κραγιόν.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστή You Tuber αντιγράφει ένα ολόκληρο Chanel look (αξίας 37.700 ευρώ) με ρούχα αξίας 200 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα