Προβλέψεις Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σου προτείνουμε τις επόμενες μέρες να επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να δεις, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να αρνηθείς όλες τις προτάσεις που δεν σε καλύπτουν και ικανοποιούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το επόμενο διάστημα και ειδικά το Σαββατοκύριακο δεν θα θες να βγεις και να διασκεδάσεις και θα προτιμάς να μείνεις στο σπίτι σου και να έχεις λίγες ώρες περισσότερες να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις μόνη σου, μακριά από όλους και όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Αν και τις υπόλοιπες μέρες θα ήθελες να ξεκουραστείς, δυστυχώς θα αναγκαστείς να δουλέψεις περισσότερες ώρες από αυτές που είχες προγραμματίσει αρχικά. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένη και να τελειώσεις γρηγορότερα τα projects σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ καλά και αυτό το διάστημα θα σε πονοκεφαλιάσουν έντονα, αφού θα ψάχνεις λύσεις για να τα κάνεις καλύτερα. Μην απογοητεύεσαι, σύντομα θα σου γίνει μια πρόταση που θα κάνει να ανασάνεις γεμάτη ανακούφιση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τις επόμενες ημέρες σου προτείνουμε να μην μείνεις μέσα στο σπίτι μόνη σου, αλλά να σηκώσεις το τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου για να βγείτε και να διασκεδάσετε. Επίσης μην οικογενειακές υποχρεώσεις να σε απορροφήσουν χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα κάνε όσο γρηγορότερα μπορείς τη δουλειά σου και φύγε για το σπίτι σου. Αν επιχειρήσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ή να ξεκινήσεις συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, δεν θα βγει απολύτως τίποτα και θα καταλήξεις με σπασμένα νεύρα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν δεν θες να χαλαστείς και να δεις τη διάθεσή σου να καταστρέφεται, προτίμησε να μην μιλήσεις με κανέναν και να κλείσεις τα αυτιά σου σε όσους θέλουν να σου κάνουν παρατηρήσεις στη δουλειά σου. Έτσι και μόνο έτσι θα την βγάλεις καθαρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν θες την ησυχία σου τότε μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε παίρνει ότι ώρα θέλει, ή να σου χτυπάει τα κουδούνια αργά το βράδυ. Βάλε όρια και πες τους όλα όσα σε ενοχλούν. Διαφορετικά θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το επόμενο διάστημα θα είσαι σε mood εξωστρέφειας, κοινωνικότητας και θα κανονίσεις μια μίνι απόδραση μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή στην υγεία σου και στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα θα θες να αποτραβηχτείς από τον κόσμο και να κρυφτείς μέσα σε μια αγκαλιά. Αν είσαι σε σχέση τότε τα πράγματα είναι τέλεια. Αν είσαι μόνη σου, τότε όλα θα σου φταίνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν θες να έχεις ισορροπία στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, τότε σου προτείνουμε να αφιερώσεις τον ίδιο ακριβώς χρόνο στην κοινωνική σου ζωή και στις υποχρεώσεις σου. Βγες με φίλους και διασκέδασε το Σαββατοκύριακο. Το έχεις μεγάλη ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα σου πάρει το μυαλό. Η ερώτηση όμως που έχουμε να σου κάνουμε είναι η εξής: Θα πάρεις στα χέρια σου την κατάσταση ή πάλι θα περιμένεις να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα