Nomads: Η αποκάλυψη της Φαίης για την Αλεξανδράκη-“Αντί να βγει ο σύντροφός της, βγήκε…”

«Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου.», με αυτά τα λόγια η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε στον Σάββα Πούμπουρα στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads-Μαδαγασκάρη την αποχώρηση της.

Στο Πρω1νό σήμερα, σχολιάστηκαν τα όσα ανέφερε το μοντελο και αποκάλυψαν πως αυτή τη στιγμή

βρίσκεται σε ξενοδοχείο χωρίς κινητό και έχοντας στο πλευρό της άνθρωπο της παραγωγής. Της δόθηκε χρόνος να το σκεφτεί και μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να απαντήσει οριστικά τι αποφάσισε.

Μάλιστα, η Φαίη σχολιάζοντας τον λόγο που η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζήτησε να αποχωρήσει, αποκάλυψε: «Έχουμε πολύ ρεπορτάζ, αλλά θεωρώ ότι όταν πήγε να επικοινωνήσει και αντί να βγει ο σύντροφός της στο τηλέφωνο και να της πει αγάπη μου, μού λείπεις, βγήκε η κολλητή της, ξενέρωσε και κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και δεν πάει καλά. Ξενέρωσε και θέλει να γυρίσει πίσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ιωάννα Παπαγιάννη: Η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα