To winged eye liner του επόμενου Φθινοπώρου είναι αυστηρό, κοφτερό και τέλειο

Στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου είδαμε απίθανα beauty looks. Η αλήθεια είναι ότι οι Οίκοι που παρουσιάζουν τις κολεξιόν στη Βρετανική πρωτεύουσα δημιούργησαν αδιανόητα σχέδια και οι πιο διάσημοι hairstylists και make up artists στα παρασκήνια έκαναν θαύματα. Και φυσικά μας προετοίμασαν για της τάσεις του επόμενου φθινοπώρου.

Οι δημιουργίες, τα χτενίσματα και κυρίως το make up που είδαμε στον Οίκο Erdem μας άφησε άφωνες. Η αλήθεια

είναι ότι μας θύμισε λιγάκι σκηνικό από την τελευταία ταινία του Λάνθιμου αφού ήταν Βικτωριανά και εντυπωσιακά. Κότσοι με έξτρα όγκο έκαναν την εμφάνιση τους καθώς και winged eyeliner τόσο κοφτερό που μπορεί να ραγίζει και γυαλί.

Στα παρασκήνια βρέθηκε η make up artist Val Garland που σχεδίασε ένα graphic winged eyeliner το οποίο συνδύασε με άχρωμα σχεδόν χείλη τα οποία είχαν ένα απαλό στρώμα διάφανου lip balm. Εμπνεύστηκε από τα 50’s όπως η ίδια δήλωσε και με φουτουριστική διάθεση δημιούργησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks. Η Garland αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε αρχικά eyeliner σε μορφή gel αλλά και μαύρη σκιά ματιών ώστε να πετύχει την ένταση. Αποφάσισε όμως να κρατήσει τα χείλη “γυμνά” αφήνοντας το βλέμμα σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα τόνισε τα φρύδια ενώ η επιδερμίδα ήταν ματ και τέλεια χωρίς όμως βαρύ στρώμα φον ντε τεν ή πούδρας. Παρέμεινε διάφανη και αέρινη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ValGarland (@thevalgarland) στις 18 Φεβ, 2019 στις 10:08 πμ PST

Από την άλλη ο hairstylist Anthony Turner μάζεψε τα μαλλιά των μοντέλων σε ένα twist με έξτρα όγκο που εμπνεύστηκε από τις πρωταγωνίστριες στις ταινίες του Hithcock ο οποίος είχε εμμονή με τον γυμνό λαιμό. Γιατί άραγε;

Σε αρκετές περιπτώσεις ο κότσος στολίστηκε με headband αλλά και με μαύρο βέλο που έκανε το look ακόμη πιο δραματικό βραδινό και glam. To βέλο μάλιστα αρχίσει να εμφανίζεται και πάλι στα catwalks και κάτι μας λέει ότι θα το δούμε πολύ το επόμενο φθινόπωρο. Είναι ένα αξεσουάρ που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις τελευταίες δεκαετίες ενώ θα έπρεπε αφού είναι μια από τις πιο chic λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη:

Θα πρέπει να ανακαλύψετε τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας αν θέλετε να υιοθετήσετε το νέο make up trend

Ο Kalr Lagerfeld δεν είναι πια εδώ αλλά τα quotes του και το style του είναι αιώνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα