“Με πείραξε που δεν με κάλεσαν από το MasterChef για το Silver Award”!

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε στο MasterChef η εβδομάδα του Silver Award και είδαμε εννέα από τους περσινούς παίκτες να επιστρέφουν και να συνεργάζονται με τους φετινούς διαγωνιζόμενους.

Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψαν οι Τιμολέων Διαμαντής, Χρήστος Γλωσσίδης, Αργύρης Αγλαμίσης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Δημήτρης Τσίκιλης, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, Σάββας Ληχανίδης, Σελίμ Σελτζούκ και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

O Γιώργος Φασιλής παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και μεταξύ

άλλων, αποκάλυψε πως ενοχλήθηκε που δεν τον κάλεσαν στο Silver Award, ενώ εξομολογήθηκε πως δεν θα έπαιρνε σε δουλειά την Άλκηστις και τη Σπυριδούλα.

“Ήταν ένα όνειρο για μένα να συμμετάσχω στο MasterChef, η γυναίκα μου δήλωσε συμμετοχή, δεν το ήξερα. Το παιχνίδι το παρακολουθώ, φέτος υπάρχει διαφορά, το επίπεδο μαγειρικής δεν είναι τόσο καλό όσο πέρυσι. Φέτος υπάρχει το στοιχείο του ριάλιτι, τα παιδιά μπήκαν διαβασμένα στο παιχνίδι, εμείς πέρυσι μπήκαμε για να μαγειρεύουμε. Δε μου αρέσει που η Σπυριδούλα λέει συνέχεια ότι θα είναι η επόμενη MasterChef, προφανώς και όλοι θέλουν να κερδίσουν. Μου αρέσει ο χαρακτήρας του Χρήστου, θέλω να είναι ο νικητής, σέβεται αυτό που κάνει, δεν προσβάλλει κανέναν.

Τα περισσότερα παιδιά φέτος δεν σέβονται τα πιάτα που φτιάχνουν. Όταν εισπράττεις μια κακή κριτική πρέπει να τη σεβαστείς και όχι να λες ότι “θα σου ρίξω μια μπάτσα”, όπως είχε πει η Άλκηστις, κάπως έτσι το είχε πει. Δεν θα ήθελα στην κουζίνα μου την Άλκηστη και τη Σπυριδούλα. Έχουν μία έπαρση που νομίζουν ότι είναι αυτή και κανένας άλλος. Δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου, δεν με κάλεσε, αλλά ίσως το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους για κάποια άλλη φορά. Εγώ θα ήθελα να ήμουν. Με πείραξε που δεν ήμουν εκεί!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ!

Μεσημεριάτικα: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Έλενας Τσαβαλιά!

Στέλλα Κονιτοπούλου: “Ήταν πάρα πολύ σκληρό για ένα κοριτσάκι μικρό! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!”

Keywords
Τυχαία Θέματα