Μυρτώ Αλικάκη για Γιώργο Αγγελόπουλο: “Προσωπικά, όσο τον γνώρισα, τον είδα να προσπαθεί…”

Όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε την απόφαση να πει το “ναι” στον Ανδρέα Γεωργίου και να πρωταγωνιστήσει στη πετυχημένη σειρά του Alpha, “Το Τατουάζ”, δέχτηκε ποικίλα σχόλια. Αρκετοί καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το ότι θα έπαιζε σε μια σειρά χωρίς να είναι ηθοποιός. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τους διέψευσε, καθώς με το πείσμα που τον διακατέχειαπέδειξε πως του άξιζε η ευκαιρία που του δόθηκε.

Η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης στο “Τατουάζ”, παραχώρησε

μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο Τηλέραμα και στην στην Αθηνά Ζαχαράκη και μεταξύ άλλων, σχολίασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Και μετά το «Τατουάζ» τι;

«Δόξα τω Θεώ, ακολουθεί ένας χρόνος με πολλή δουλειά. Εκτός από το θεατρικό “Πείραμα” στο Μέγαρο Μουσικής, θα περιοδεύω το καλοκαίρι μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο “Κατά φαντασίαν ασθενής”, ενώ πάλι με τον Κούλλη και τον Ανδρέα (Γεωργίου) θα συμμετάσχω στη νέα σειρά στην Κύπρο “Αστέρια στην άμμο”. Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος…»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που επίσης παίζει στο «Τατουάζ», έχει σχολιαστεί πολύ. Εσείς πώς τοποθετείστε;

«Από τη μία καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια συναδέλφων μου γι’ αυτόν, σε μια εποχή δύσκολη, που χρόνια ηθοποιοί δεν έχουν δουλειά. Από την άλλη, όμως, ζούμε σε κόσμο ελεύθερο, όπου ο καθένας δικαιούται μια ευκαιρία. Προσωπικά, όσο τον γνώρισα, τον είδα να προσπαθεί φιλότιμα, να βελτιώνεται πολύ και να συνεργάζεται με όλους πολύ καλά. Μου φαίνεται συμπαθής και εντάξει τύπος».

Διαβάστε ακόμη:

“Με πείραξε που δεν με κάλεσαν από το MasterChef για το Silver Award”!

Μεσημεριάτικα: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Έλενας Τσαβαλιά!

Στέλλα Κονιτοπούλου: “Ήταν πάρα πολύ σκληρό για ένα κοριτσάκι μικρό! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!”

Keywords
Τυχαία Θέματα