To beauty look στο ανοιξιάτικο couture show του οίκου Dior είναι μια ωδή στις γυναίκες και τον φεμινισμό

Τo couture fashion show του οίκου Dior πραγματοποιήθηκε και ήταν μια ωδή στο φεμινισμό. Για την ακρίβεια, η creative director του οίκου, Maria grazia Chiuri, έκανε μια ερώτηση: “Τι θα γινόταν αν γυναίκα κατακτήσει τον κόσμο”; Και έδωσε απάντηση με τις δημιουργίες αλλά και το beauty look.

Τα hairstyles

θύμιζαν αρχαίες θεές αφού ήταν μαζεμένα σε half-up half-down με πλεξούδες και στολισμένα με χρυσά στεφάνια που έμοιαζαν με τιάρες καλυμμένα με πετράδια. Η τελική εικόνα μας παρέπεμπε σε κορώνες δημιουργώντας μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, ρομαντισμού και δυναμισμού μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Grazia Chiuri (@mariagraziachiuri) στις 20 Ιαν, 2020 στις 4:26 πμ PST

Η Chiuri επιμένει πως το συγκεκριμένο haistyle είναι φορέσιμο μιας και ενισχύει την γυναικεία κυριαρχία αλλά και το ρόλο μας μέσα στην κοινωνία. Αυτό σημαίνει πως κάθε γυναίκα μπορεί να είναι απόλυτα θηλυκή αλλά και αρχηγός ταυτόχρονα.

Οι hairstyists που βρέθηκαν στα παρασκήνια επιμένουν πως μπορείτε να αντιγράψετε το χτένισμα με τις πλεξούδες αρκεί να μην είναι τα μαλλιά σας φρεσκολουσμένα. Στη συνέχεια μπορείτε να τα στολίσετε με ένα μεταλλικό αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TROISANS (@troisansofficial) στις 20 Ιαν, 2020 στις 8:13 πμ PST

Όσο αφορά το μακιγιάζ υπεύθυνος για το  look ήταν ο θρυλικός και Creative and Image Director του Cristian Dior make up artist, Peter Philips ο οποίος ακολούθησε τη φιλοσοφία της Chiuri δημιουργώντας ένα επαναστατικό και θηλυκό look. Αρχικά χάρισε λάμψη στην επιδερμίδα και ροζ gloss στα χείλη. Στα μάτια αν και αρχικά φαίνεται ένα απλό περίγραμμα τελικά πρόκειται για ένα “σπασμένο” flick liner, εντυπωσιακό και τολμηρό. Πάνω από το eyliner άπλωσε μια μικρή ποσότητα χρυσού glitter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NastyaLaPistova (@lapistova) στις 20 Ιαν, 2020 στις 6:25 πμ PST

Το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια ιδιαίτερο μιας και πρόκειται για μια μη συμμετρική γραμμή που χαρίζει μια ατελή αλλά υπέροχη όψη στο βλέμμα. Για να πετύχει το αναπάντεχα, μη τέλειο look στα μάτια χρησιμοποίησε το Dior Diorshow On Stage Liner στην απόχρωση Vinyl Black και τη σκιά Dior Diorshow Mono eyeshadow στην απόχρωση Pulse.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NastyaLaPistova (@lapistova) στις 20 Ιαν, 2020 στις 6:19 πμ PST

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αντιγράψετε το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε ακόμη:

Ο κότσος της Lily Reinhart στα SAG Awards είναι τέλειος για βραδινή έξοδο ή για νυφικό hairstyle

Το 90’s hairstyle που είδαμε στα SAG Awards και είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα