Super Spread: Η πρωινή απόλαυση που πρέπει να ακολουθήσεις!

Το έχεις ακούσει πολλές φορές πως το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας γιατί σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Κάποιες φορές όμως, κυρίως σε διαστήματα που κάνεις δίαιτα και προσέχεις τη διατροφή σου, όπως ακριβώς τώρα μετά τις ατασθαλίες των γιορτών, υποβάλλεις τον εαυτό σου σε ένα μαρτύριο, διαγράφοντας από την καθημερινότητά σου τροφές που σου αρέσουν πολύ ή καταναλώνοντας συνεχώς μόνο δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα αμυγδάλου -ναι, φτάνεις σε ένα σημείο που δεν θες

να τα δεις ξανά μπροστά σου.

Εμείς είμαστε εδώ για να σου μιλήσουμε για ένα πρωινό trend που σίγουρα θα σε ξετρελάνει και θα περιμένεις πως και πως να χτυπήσει το ξυπνητήρι σου για να το απολαύσεις. Αναφερόμαστε στα προϊόντα Όλυμπος Super Spread που απευθύνονται σε όλες μας, σέβονται τις νέες τάσεις στις διατροφικές συνήθειες που προσφέρουν ενέργεια και απόλαυση και είναι υγιεινά και θρεπτικά.

Μπορείς να τα απλώσεις στο ψωμί σου, τη βάφλα ή τα pancakes σου και να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου φρούτα ή να τα προσθέσεις μέσα στο smoothie σου.

Τα Super Spread προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, βασική αρχή της Όλυμπος – Αφοι Παπαγιάννη και διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες PET ώστε να μην σπάνε σε κάποια πιθανή πτώση και είναι ιδιαίτερες, χαρούμενες, μοντέρνες και χρωματιστές.

Η σειρά αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα: Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia και χωρίς φοινικέλαιο για όλες εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας, Μπισκότο και Ταχίνι, Φυστικοβούτυρο και η νέα μοναδική γεύση Φυστικοβούτυρο με Μαύρη Σοκολάτα

Super Spread Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia

Πραλίνα φουντουκιού, που δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη αλλά γλυκαντικά από το φυτό Stevia. Επίσης δεν περιέχει καθόλου φοινικέλαιο. Θα γίνει μια από τις πιο αγαπημένες σας συνήθειες.

Super Spread Μπισκότο και Ταχίνι

Έχει ως βάση το μπισκότο, ενώ περιέχει και 30% ταχίνι. Ένα πολύ θρεπτικό προϊόν με απίστευτη γεύση που θα κάνει τα παιδιά να γνωρίσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του ταχινιού και τις μαμάδες σίγουρες πως τους δίνουν πάντα το καλύτερο.

Super Spread Φυστικοβούτυρο 

Η περιεκτικότητα σε φιστίκι είναι από τις υψηλότερες στην αγορά (93%), ενώ παράλληλα το γλυκαντικό του είναι η καστανή ζάχαρη. Αν δεν το έχετε ακόμα δοκιμάσει, ήρθε η στιγμή!

Super Spread Φυστικοβούτυρο με Μαύρη Σοκολάτα

Είναι ο νέος ακαταμάχητος συνδυασμός που σίγουρα θα τον λατρέψετε και θα θέλετε να ξεκινάτε μαζί του την κάθε ημέρα σας με υπέροχη γεύση που θα ξετρελάνει και τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επίσημη σελίδα: http://www.papayiannibros.gr/

instagram: olympos1949 

Extra Tip: Εκτός όμως από το πρωινό μας είναι υπέροχα τις στιγμές εκείνες που σε πιάνει μια λιγούρα και θες να απολαύσεις κάτι γλυκό αλλά σούπερ υγιεινό με λίγες θερμίδες. Δεν χρειάζεται τέχνη ούτε σκέψη… Απλά βουτάς το κουτάλι μέσα του και… ο κόσμος γύρω σου σταματάει!

Keywords
Τυχαία Θέματα