Ειρήνη Ψυχράμη: «Στις Hi-5 ήμουν 53 κιλά και μου ζήτησαν να κάνω λιποαναρρόφηση»

18:21 21/1/2020 - Πηγή: People

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της με τον Λάμπρο Κτεναβό, η Ειρήνη Ψυχράμη μίλησε στο Πρωινό για την καλλιτεχνική της πορεία που τα τελευταία χρόνια μεταφράζεται σε συμμετοχές σε θεατρικά έργα και στην εμφάνιση της στη σειρά Μην Ψαρώνεις.

Αναμφίβολα η εποχή των Hi-5 σημάδεψε την πορεία της, το όνομα της, και την ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Είναι κάπως λογικό που στις συνεντεύξεις της αναφέρονται είτε κατόπιν

ερώτησης είτε γιατί πάει η κουβέντα προς τα εκεί.

Κατά την συζήτησή της με την Άννα Ζηρδέλη, η Ειρήνη Ψυχράμη αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο είχε ανασφάλεια με τα κιλά της, ενώ της είχαν πει να κάνει και λιποαναρρόφηση για τις ανάγκες του συγκροτήματος που ως μουσικοχορευτικό, οι απαιτήσεις ήταν υψηλές.

«Σε αυτό που υστερούσα ήταν η αυτοπεποίθηση. Δεν είχα αυτοπεποίθηση και αυτό δεν με βοήθησε καθόλου…Πήγαινα σε μια οντισιόν και συνήθως είχα θέμα με το βάρος ή μου δημιουργούσαν θέμα οι γύρω μου. Αυτό για να το αποδεχθώ άργησα πάρα πολύ γιατί οι γύρω μου με έκαναν να πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος.

Έχω χάσει δουλειά από τα παραπανίσια μου κιλά.. Όταν μπήκα στις Hi-5 ήμουν 53 κιλά και ήταν μεγάλο θέμα οι καμπύλες μου, μου ζήτησαν να κάνω λιποαναρρόφηση. Έκανα εξαντλητικές δίαιτες που έχανα τον εαυτό μου και δεν με αναγνώρισα».

Δείτε εδώ στο 39ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα