Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις αγορές που αξίζει να κάνεις στις φετινές εκπτώσεις

Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου. Ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε τα πιο δυνατά trends και τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου! Να σε ενημερώσουμε ότι για να καταλήξουμε σε αυτές τις τάσεις συμβουλευτήκαμε τις προτάσεις των σχεδιαστών για το χειμώνα 2020/2021. Αυτό σημαίνει πως αν κάνεις κάποια από τις παρακάτω αγορές θα

έχεις αξιοποιήσει στο 100% τα χρήματά σου γιατί ΑΥΤΑ τα ρούχα θα φορεθούν, όχι μόνο αυτή τη σεζόν αλλά και τις σεζόν που έρχονται.

#1. Αλυσίδες
Το συγκεκριμένο trend έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα όλων των fashionistas και θα φορεθεί πολύ και όλο το 2020!

#2. Αnimal prints
Τα animal prints κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια και στα DOCA βρήκαμε τα πιο ωραία tops και ζιβάγκο που θα δώσουν εύκολα στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

#3. Όλες οι αποχρώσεις του καφέ
Αν υπάρχει ένα χρώμα στο οποίο αξίζει να επενδύσεις φέτος είναι το καφέ! Στα DOCA θα βρεις αμέτρητα looks που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις το πιο ωραίο στιλ.

#4. Δέρμα
Οι top designers παγκοσμίως προωθούν φέτος τα δερμάτινα ρούχα. Επένδυσε σε φούστες, παντελόνια αλλά και παλτό.

#5. Μάλλινα και fluffy υφάσματα
Όσο πιο fluffy το πανωφόρι σου τόσο το καλύτερο. Στα DOCA βρήκαμε ροζ, γκρι και καφέ fluffy πανωφόρια που θα σε κρατήσουν ζεστή ενώ ταυτόχρονα θα ανανεώσουν την εικόνα σου.

#6. Κοντά γουνάκια
Αν παρατηρήσεις τις top influencers σε όλο τον κόσμο θα δεις πως οι γούνες που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία είναι το απόλυτο must της σεζόν! Θα τις βρεις όλες εδώ!

#7. Vintage πουλόβερ
Τα πιο γνωστά brands επηρεάζονται αυτόν τον χειμώνα από vintage τάσεις. Φέτος φοράμε τα πουλόβερ μας σε διάφορα στιλ και χρώματα αλλά στα DOCA θα ανακαλύψεις σχέδια που θυμίζουν κάτι από τα παλιά αλλά είναι σχεδιασμένα σε υπέροχες γραμμές του σήμερα!

#8. Ζιβάσγκο
Το 2020 είναι η χρονιά των ζιβάγκο και το ίδιο θα ισχύει και το 2021. Εκμεταλλεύσου αυτή την πληροφορία και κάνε τις αγορές σου άμεσα στο online κατάστημα της DOCA.

#9. White is back
Καφέ, πορτοκαλί, μοβ και λευκό είναι τα 4 χρώματα που μπορούν να δημιουργήσουν φέτος όλη τη χειμερινή ντουλάπα σου.

#10. Zακέτες
Όλες οι στιλάτες γυναίκες που έχουμε εντοπίσει στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας επενδύουν σε looks με layers για τέλειο στιλ όλες τις ώρες της ημέρας. Για να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους θα χρειαστείς μερικές ζακέτες και blazers!

#11. Φιόγκοι
H Φαίη μας έχει υιοθετήσει πολλές φορές αυτή τη σεζόν την τάση των φιόγκων και μας αρέσει που τη βλέπουμε να κυριαρχεί σε πολλά ελληνικά brands.

#12. Παλτό
Aν είσαι αποφασισμένη να αγοράσεις ένα παλτό τότε δύο είναι τα must χρώματα του 2020: Θαλασσί και όλοι οι τόνοι του μπεζ!

#13. Κοστούμι
Δύο είναι τα κοστούμια που θα φορεθούν φέτος…

1. Τα μίνιμαλ σχέδια που συνδυάζεις με ζιβάγκο

2. Τα statement κομμάτια με ιδιαίτερα prints

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω ρούχα και αξεσουάρ στο site της DOCA εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα