Ειρήνη Ψυχράμη: «Στις Hi-5 ήμουν 53 κιλά και μου ζήτησαν να κάνω λιποαναρρόφηση»

Η Ειρήνη Ψυχράμη μίλησε στο Πρω1νό και στην Άννα Ζηρδέλη για την απόφαση της να αποχωρήσει από το συγκρότημα “Hi5” καθώς και για το πόσο άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό του γιου της.

«Δεν ήθελα να το συνεχίσω. Ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Ήθελα να βρω τι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Τώρα το βρήκα ήταν να γίνω μάνα. Με τον ερχομό του γιου μου δεν περίμενα πως θα νιώσω έτσι. Δεν μπορούσα κιόλας να τον πάρω αγκαλιά, ήταν στη θερμοκοιτίδα

ένα μήνα. Δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω οικογένεια μέχρι που βρέθηκε ο άντρας μου, o Λάμπρος (Κτεναβός)».

«Είχα κάποιες δύσκολες συνεργασίες που ήθελα να τα παρατήσω γιατί θεωρούσα ότι κάνω κάτι λάθος εγώ. Με έκανε να μη θέλω να συνεχίσω να τραγουδάω», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε πως εξαιτίας του βάρους της είχε θέματα αυτοπεποίθησης.

«Σε αυτό που υστερούσα ήταν η αυτοπεποίθηση. Δεν είχα αυτοπεποίθηση και αυτό δεν με βοήθησε καθόλου. Πήγαινα σε μια οντισιόν και επειδή συνήθως είχα θέμα με το βάρος ή και δεν είχα και απλώς μου το δημιουργούσαν οι γύρω μου. Ήμουν ένα κορίτσι με καμπύλες που δεν ήταν ποτέ πάρα πολύ αδύνατο. Αυτό για να το αποδεχθώ άργησα πάρα πολύ γιατί οι γύρω μου με έκαναν να πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος. Πλέον χαίρομαι το σώμα μου εδώ και χρόνια.

Τότε στις Hi 5, τα κιλά μου ήταν θέμα. Ήμουν 53 κιλά όταν μπήκα με καμπύλες. Όσο και να προσπαθούσα να κάνω δίαιτα δεν θα γινόμουν ποτέ τόσο αδύνατη. Μου ζητήθηκε. Μου είχαν πει να κάνω λιπαναρρόφηση. Μου είχαν πει διάφορα. Έμπαινα στη διαδικασία να κάνω εξαντλητικές δίαιτες για να μπορέσω να κάνω τί; Έχανα τον εαυτό μου, με τις δίαιτες αυτές, δεν με αναγνώριζα», ανέφερε η Ειρήνη Ψυχράμη στη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Κανελλοπούλου: «Το μόνο κενό της ζωής μου είναι το παιδί που δεν απέκτησα»

Ολυμπία Χοψονίδου: Το κολάζ με τον Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους, όταν ήταν μωρά, ρίχνει το instagram!

Νέα ξαφνική αποχώρηση από το My style rocks!

Keywords
Τυχαία Θέματα