Tips που αν τα ακολουθήσεις πιστά θα τον κάνεις να σε αγαπήσει ξανά από την αρχή

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα, οι σχέσεις είναι δύσκολες και θέλουν μεγάλη προσπάθεια για να θεωρούνται πετυχημένες. Αν νιώθεις πως με τον σύντροφό σου έχετε απομακρυνθεί αρκετά, τότε ίσως πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να δοκιμάσεις τα παρακάτω tips.

#1. Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται καλό είναι να δώσεις λίγο χώρο στον αγαπημένο σου να αναπνεύσει και να νιώσει ότι ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Αυτό θα κάνει καλό και στους δυο σας καθώς θα αναγκαστείτε να περάσετε χρόνο χωριστά, με τους φίλους σας και την

οικογένειά σας.

#2. Ένας από τους πιο ιδανικούς τρόπους για να έρθει κοντά ένα ζευγάρι είναι να νιώσει και πάλι τον ενθουσιασμό για κάτι. Αυτό μπορεί να είναι ένα νέο χόμπι ή κάποια νέα ασχολία που θα κάνετε μαζί.

#3. Δείξε στον καλό σου ότι είσαι και ευάλωτη. Το να του πεις ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και ότι νιώθεις καλά όταν είστε μαζί δεν είναι κακό. Πες του ακριβώς πως νιώθεις και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου σιγά σιγά τα αρνητικά συναισθήματα.

#4. Μην ξεχνάς πως δεν είναι δύσκολο να κάνεις έναν άντρα να νιώσει όμορφα για εσένα ξανά. Αυτό που θέλουν οι άντρες είναι μια γυναίκα που να είναι φυσική, ελεύθερο πνεύμα, ευχάριστη και ανοιχτή. Αυτό που ερωτεύονται είναι το πόσο ευτυχισμένη νιώθουν ότι σε κάνουν και το πόσο ανοιχτή καρδιά έχεις.

Δυστυχώς ένα από τα πράγματα που οι περισσότεροι άντρες απεχθάνονται είναι η μιζέρια, τα μούτρα και η γκρίνια. Προσπάθησε να απαλλαγείς από αυτά, συζήτησε ανοιχτά μαζί του και ξεκινήστε ξανά από το μηδέν. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και η ζωή σας θα δείχνει και πάλι ειδυλλιακή.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!

Keywords
Τυχαία Θέματα