Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η παιδική φωτογραφία με τον αδελφό του, ο Πανιώνιος και το σχόλιο του Κοντιζά!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφερε στο φως ένα… ντοκουμέντο από τα παλιά, μια φωτογραφία εκείνου και του αδελφού του ντυμένους με τη στολή της ομάδας του Πανιώνιου.

«Γεννοφάσκια” Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο @gmaniatis02 ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο “Θείος” θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του. Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος

στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ.
Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η “ξινή μιζέρια” ο αδερφός μου. ” Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Υγ4 Πανιώνιος στα” εύκολα “Πανιωναρα στα δύσκολα», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας του που επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την αγάπη του για την ομάδα του.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Γεννοφάσκια” Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο @gmaniatis02 ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο “Θείος” θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του. Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ. Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η “ξινή μιζέρια” ο αδερφός μου. ” Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Υγ4 Πανιώνιος στα” εύκολα “Πανιωναρα στα δύσκολα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις 30 Σεπ, 2020 στις 2:35 πμ PDT

Η φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη και από τον chef Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος σχολίασε: «Μα τι γλυκό παιδάκι ήσουνα!», δίνοντας έμφαση στον παρελθοντικό χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Shannen Doherty – Ετοιμάζει βίντεο και γράμματα αποχαιρετισμού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: «Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία»

Κάτια Ταραμπανκό: Χεράκι-χεράκι με τον σύντροφό της στο Κολωνάκι

Keywords
Τυχαία Θέματα