Λίτσα Πατέρα: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η θέση της Σελήνης; Πώς μας επηρεάζει;

Σήμερα στο Πρω1νό η Λίτσα Πατέρα μας μίλησε για τη θέση της Σελήνης και πώς επηρεάζει τη ζωή όλων των ζωδίων. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τη σχέση μας με τη μητέρα μας αλλά και ό,τι έχουμε ζήσει στα παιδικά μας χρόνια. Η Σελήνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και επηρεάζει πολλούς τομείς στην εξέλιξη της ζωής

μας αλλά και στις σχέσεις μας.

Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε πως ακόμα και αν ένα ζώδιο όπως ο Σκορπιός που δείχνει σκληρός εξωτερικά, αν έχει τη Σελήνη του στον Καρκίνο μπορεί να του δίνει μια πιο ευαίσθητη πλευρά που δεν φαίνεται από την πρώτη στιγμή.

Αν έχουμε γεννηθεί πάνω σε πανσέληνο σημαίνει πως οι γονείς μας δεν έχουν την ίδια άποψη για τη ζωή- αν δεν έχουν χωρίσει- και πως και εμείς, ως παιδιά τους θα έχουμε μια προδιάθεση για χωρισμό.

Αν η Σελήνη είναι στον Κριό, για μια γυναίκα αυτό σημαίνει δυναμικότητα. Οι περισσότερες γυναίκες με Σελήνη στον Κριό είναι γυναίκες καριέρας που τους αρέσει να κυνηγάνε τα όνειρά τους.

Αν η Σελήνη σου είναι στον Ταύρο τότε είσαι πολύ τυχερή γιατί αυτή είναι η καλύτερη Σελήνη που υπάρχει. Είναι ανθεκτική, σταθερή και οικογενειακή.

Αν η Σελήνη σου είναι στον Δίδυμο τότε δεν είσαι άνθρωπος της οικογένειας και προτιμάς περισσότερο τα ταξίδια. Αν είσαι γυναίκα δεν είσαι σίγουρα κλασική νοικοκυρά και θέλεις να κάνεις μια πιο κοινωνική ζωή. Αν είσαι άντρας με Σελήνη στον Δίδυμο τότε θέλεις η γυναίκα σου να μην είναι πρότυπο νοικοκυράς αλλά να προτιμάει τα ταξίδια και την πιο έντονη κοινωνική ζωή.

Δες στο βίντεο τι συμβαίνει αν είναι η Σελήνη σου σε κάθε ζώδιο.

Διαβάστε ακόμα: Λίτσα Πατέρα: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η θέση του Ήλιου;

Οι συνήθειες των ζωδίων: Δες αναλυτικά ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εθισμοί τους

Πρω1νό 30/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα -VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα