Οι 8 ωραιότεροι τρόποι να κάνετε περίγραμμα με χρωματιστό eyeliner!

Τώρα που φοράτε καθημερινά μάσκα προστασίας το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τονίζετε το βλέμμα σας. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσετε τα πιο εκκεντρικά looks ακόμη και στο γραφείο. Ναι, επιτρέπεται και οι make up artists είναι εδώ με τις καλύτερες προτάσεις.

Το cat eye είναι και πάλι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αλλά εκείνο που κάνει δυναμική επανεμφάνιση είναι το χρωματιστό eyeliner. Κίτρινο, πράσινο, κόκκινο και μπλε

είναι μερικές μόνο από τις αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Κι αν πιστεύετε πως οι ειδικοί προτείνουν να κάνετε ένα απλό περίγραμμα, κάνετε λάθος. Έχουν εντελώς διαφορετική άποψη αφού το φετινό χειμώνα η ένταση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Εμείς βρήκαμε τα eyeliner looks που κάνουν θραύση στο Pinterest. Εσείς απλά πρέπει να αποκτήσετε το αγαπημένο σας χρώμα και να αποφασίσετε ποιο θα αντιγράψετε πρώτο.

Μη φοβηθείτε να βγάλετε τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας. Τα graphic eyes είναι συγκλονιστικά και το μόνο που χρειάζεται είναι σταθερό χέρι. 

Neon: Με τη συγκεκριμένη απόχρωση μπορείτε να κάνετε το τέλειο cat eye.

Λεπτομέρεια: Κάντε περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο πάνω βλέφαρο και με μια πράσινη απόχρωση δημιουργήστε μια μικρή γραμμή στην εξωτερική γωνία του κάτω.

Graphic διχρωμία

Μια γωνία με πράσινο eyeliner που χαρίζει shimmer φινίρισμα

Οι δύο αποχρώσεις του ροζ

Κόκκινο και bold

Μια γραμμή στο μέσο του άνω βλεφάρου και μια πινελιά στην εσωτερική γωνία 

Με rock διάθεση

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Tortoiseshell nails: Η Camila Coelho υιοθέτησε το ωραιότερο και πρέπει να το δείτε!

Αυτή είναι η μάσκαρα που χαρίζει super όγκο και δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα