Το μοναδικό πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε αν βάφετε μόνες τα μαλλιά σας στο σπίτι!

Αρκετές από εσάς, κατά την περίοδο της καραντίνας, αρχίσατε να βάφετε μόνες τα μαλλιά σας στο σπίτι. Ξεκινήσατε από τα απλά που σημαίνει τη ρίζα. Οι πιο τολμηρές αλλάξατε απόχρωση και καταλάβατε πως μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά.

Άλλωστε είδατε πως οι αγαπημένες σας celebrities υιοθέτησαν απίθανα, παστέλ χρώματα που έγιναν το μεγαλύτερο trend του lockdown. Παράλληλα υπήρχε και η κατηγορία εκείνη, όπως για παράδειγμα η Kaia Gerber, που ξάνοιξε

τα μαλλιά της αρκετούς τόνους με αποτέλεσμα να γίνει ξανθιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clairol Color (@clairolcolor) στις 17 Σεπ, 2020 στις 3:02 μμ PDT

Και τώρα, συνεχίζετε πλέον να βάφετε τα μαλλιά σας χωρίς τη βοήθεια του κομμωτή σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε η διαδικασία να είναι ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Και επίσης είναι μαζί σας τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που κρατούν το χρώμα ζωντανό και ταυτόχρονα προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STUDIO RAūPO (@studio.raupo) στις 29 Σεπ, 2020 στις 4:10 μμ PDT

Υπάρχει όμως και ένα μικρό μυστικό που πρέπει να μάθετε ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει επαγγελματικό και να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Οι haircolorists επιμένουν πως δεν πρέπει να λούσετε τα μαλλιά σας την επόμενη μέρα.

Το σωστό είναι να περιμένετε 2-3 μέρες μέχρι να “δέσει” το χρώμα και να μην ξεθωριάσει. Η βαφή χρειάζεται το συγκεκριμένο διάστημα ώστε να απορροφηθεί και σταθεροποιηθεί στην τρίχα.

Αν τα λούσετε ξανά και ξανά λίγες ώρες μετά υπάρχει μεγάλη περίπτωση ένα μέρος της βαφής να απομακρυνθεί και δεν το θέλετε.

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε τα πάντα!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H Lucy Hale εβαψε τα μαλλιά της στον πάγκο της κουζίνας της -Σας αρέσει το νέο της χρώμα;

Το μονοχρωματικό beauty look της Christina Aguilera είναι ό,τι πιο cool έχετε δει μέχρι τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα