Tα τρία αγαπημένα προϊόντα της Meghan Markle για έξτρα λάμψη

Τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle ένα ένα αποκαλύπτονται. Δεν κρατάνε και το στόμα τους οι παρατρεχάμενοι make up artists και λοιποί. Σε κάθε τους συνέντευξη όλο και κάτι θα πουν για την Δούκισσα και κυρίως ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ. Βέβαια γα το καλό μας το κάνουν. Γιατί γνωρίζουν πόσο μας ενδιαφέρει να μάθουμε τα μυστικά της λάμψης της πέρα από το ότι είναι παντρεμένη με τον Πρίγκιπα Harry και περιμένουν και μωρό.

Τα άλλα μυστικά. Τα πιο γήινα. Αυτά που μπορούμε να ακολουθήσουμε

κι εμείς γιατί να πιάνουμε ψιλή κουβέντα στο τηλέφωνο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ είναι όχι απλά απίθανο αλλά σε μια άλλη ζωή ίσως και ούτε.

Για να επανέλθουμε όμως στα μυστικά ομορφιάς της Markle το Νο 1 προϊόν που την βοηθά να αποκτήσει τέλεια επιδερμίδα είναι το Laura Mercier Primer. Ειδικά τώρα στην περίοδο της εγκυμοσύνης που δεν θέλει να χρησιμοποιεί συχνά φον ντε τεν απλώνει το συγκεκριμένο προϊόν που ενυδατώνει την επιδερμίδα και αφήνει μια απίστευτη απαλότητα και λάμψη.

Όταν όμως είναι αναγκασμένη να φορέσει φον ντε τεν είναι κάθετη στην επιλογή της αφού το αγαπημένο της είναι το Chanel Sublimage Le Teint. Ένα κλασικό προϊόν του brand που αγαπούν και πολλές άλλες celebrities εκτός από την Markle. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού σ’ αυτό υποκλείνονται και οι μεγαλύτεροι make up artists του κόσμου. Χάρη στη σύνθεση του απλώνεται σαν βελούδο στην επιδερμίδα και καλύπτει τόσο όσο χρειάζεται. Χωρίς να είναι διάφανο αλλά και χωρίς να δημιουργεί μάσκα.

Και τέλος ένα προϊόν-θρύλος. Το YSL Touche Eclat. Τι άλλο να πούμε για το συγκεκριμένο κονσίλερ. Πέρα από την απόλυτη κάλυψη το βασικό του πλεονέκτημα είναι η αδιανόητη λάμψη που χαρίζει στην περιοχή των ματιών ενώ μπορεί να άνετα να φωτίσει και άλλα σημεία του προσώπου χαρίζοντας την υπέροχη όψη που όλες μας αναζητούμε κι ας μην έχουμε τίτλο ευγενίας.

Διαβάστε ακόμη:

Βρήκαμε το δώρο που θα κάνετε τα Χριστούγεννα στην κολλητή σας (ή σ’ εσάς)

Αυτή είναι η make up collection της σεζόν που μας ξετρέλανε!

Keywords
Τυχαία Θέματα