Survivor: Αυτός είναι παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν την ένωση!

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και ο Τόνι Σταυράτης ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως λίγο πριν την ένωση των ομάδων από το Survivor αποχωρεί μία από τις πιο έντονες προσωπικότητες του παιχνιδιού, ο Τόνι Σταυράτης.

“Είχα το προαίσθημα. Για την ομάδα μου τους το είπα και στην παραλία, δεν ήμουν αυτός που περίμεναν. Προσπάθησα να δώσω το 100%. Δεν τα

κατάφερα. Για τα υπόλοιπα παιδιά, ζητάω συγγνώμη για όσους στεναχώρησα. Ένα παιχνίδι είναι”, είπε με δάκρυα στα μάτια ο παίκτης του Survivor λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Ο Τόνι Σταυράτης ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν την ένωση των ομάδων, με περισσότερους από δύο μήνες παραμονής στο παιχνίδι. Νωρίτερα στο συμβούλιο, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ανακοινώσεις στους παίκτες: ” Σας βλέπω κι εσάς ανεβασμένους, είναι λογικό γιατί νομίζω ότι το νιώθετε ότι πλησιάζει το μεγάλο πάρτυ της ένωσης. Αυτό είναι το τελευταίο συμβούλιο πριν το μεγάλο πάρτυ. Μετά από αυτό το συμβούλιο θα έχουμε την ένωση. Πιστεύω ότι θα είναι το πιο δυνατό πάρτυ που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Πιστεύω θα είναι πολύ όμορφο βράδυ. Το φαγητό θα είναι σε άλλο επίπεδο. Αυτά για τους τηλεθεατές θα γίνουν την Κυριακή. Το Σάββατο θα έχουμε τον αγώνα ποδοσφαίρου που θα γίνει ανάμεσα στην παραγωγή και τη μικτή ομάδα από τους παίκτες. Την Πέμπτη θα έχουμε το special Πες το άλλιώς, όπου εγώ κι ο Λιανός θα είμαστε αρχηγοί δύο ομάδων που θα δημιουργήσουμε και θα έχει και εκεί πολύ μεγάλα έπαθλα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Τόνι θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει λίγο πριν την ένωση των ομάδων, με περισσότερους από δύο μήνες παραμονής στο παιχνίδι, εμφανώς συγκινημένος … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις 16 Απρ, 2019 στις 2:24 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! Ποιοι πέρασαν στην τελική δεκάδα;

Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Δαλάκα και Τόνι! Βαριές βρισιές στο τέλος του αγώνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα