Το make up look της Kendall Jenner στο Coachella πρέπει να το αντιγράψετε asap

Την Kendall Jenner την αγαπάμε γιατί διαφέρει από τις υπόλοιπες αδερφές της. Ίσως φταίει το επάγγελμα της. ίσως γιατί διαθέτει έμφυτο γούστο, ίσως πάλι γιατί δεν έχει και πολλά πολλά με την οικογένεια. Μας αρέσει το look της και κάποιες φορές, πρέπει να το παραδεχτούμε, το αντιγράφουμε.

Η Kendall ως δραστήριο κορίτσι που της αρέσει να διασκεδάζει πήγε μαζί με την φίλης της Gigi Hadid στο Coachella το περασμένο weekend. Ξέρετε, το μουσικό φεστιβάλ

που διοργανώνεται στο Palm Springs της California και συγκεντρώνοντας εκτός των υπολοίπων και όλες οι διάσημες influencers ώστε να υιοθετήσουν ένα hippy look, να φωτογραφηθούν και να πλουτίσουν.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας. Εμείς θα σταθούμε στο υπέροχο make up look της Jenner και πιο συγκεκριμένη στην απίθανη πράσινη σκιά που φορούσε. Η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Την είδαμε στην Emma Stone μέσα στο χειμώνα και τη λατρέψαμε. Τώρα όμως θέλουμε να τη φορέσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips) στις 14 Απρ, 2019 στις 9:22 πμ PDT


Η make up artist της Kendall, Mary Phillips δημιούργησε το υπέροχο look απλώνοντας μια πράσινη σκιά στο πάνω βλέφαρο δημιουργώντας ένα απαλό gloss look το οποίο τελειοποίησε το look με μαύρη μάσκαρα τονίζοντας ακόμη περισσότερο τόσο το χρώμα της σκιάς όσο και το βλέμμα.

Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να το αντιγράψετε σήμερα κιόλας!

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Eva Mendes θα σας κάνει να κλείσετε ραντεβού για βαφή αμέσως τώρα

Η Hailey Bieber λανσάρει μια beauty σειρά -πραγματική έκπληξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα