Η Anna Wnitour το παραδέχεται: Η Μeghan Markle έχει επηρεάσει στιλιστικά ακόμα και την ίδια!

Η Αnna Wintour, Διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue, αποκάλυψε πως η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, έχει επηρεάσει ακόμα και το δικό της στιλ!

Σε συνέντευξή της η ίδια παραδέχτηκε πως η Meghan Markle έχει τεράστια επιρροή στον χώρο της μόδας και ενέμπνευσε και την ίδια την ημέρα του γάμου της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τη δημοσιογράφο Tina

Brown για τις γυναίκες του 2019 η ίδια ρωτήθηκε και για τη Δούκισσα του Sussex.

«Έφερε πραγματικά έναν μοντέρνο εκσυγχρονισμό στη βασιλική οικογένεια με έναν τρόπο που μας εμπνέει. Νομίζω πως η εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι….εκείνη της Δούκισσας του Sussex να προχωράει στα σκαλοπάτια μόνη της (στον γάμο της), κάτι που αντιπροσωπεύει τη μοντέρνα γυναίκα του σήμερα».

Η ίδια μίλησε και για το στιλ της που είναι πολύ συγκεκριμένο καθώς συνήθως θα τη δούμε να φοράει φλοράλ φορεματάκια ως το γόνατο και τα αγαπημένα της mules.

«Νομίζω πως το στιλ του καθενός είναι εντελώς προσωπική απόφαση…Είναι προφανώς πιο εύκολη απόφαση να φοράς το ίδιο πράγμα κάθε μέρα και να μην έχεις να σκεφτείς. Ίσως είναι λίγο βαρετό και ίσως ήρεθ η ώρα να αλλάξω», είπε η ίδια αναφερόμενη στο δικό της στιλ.

H ιέρεια της μόδας αναφέρει πως το στιλ της Meghan Markle και τα κοστούμια που έχει φορέσει κατά καιρούς την έχουν πείσει πως ίσως ήρθε να ανανεώσει και τη δική της γκαρνταρόμπα και σκέφτεται σοβαρά να φορέσει και η ίδια ένα κοστούμι κάποια στιγμή, σαν αυτό το Stella McCartney κοστούμι που φόρεσε η Δούκισσα στην πρώτη της βραδινή έξοδο με τον Πρίγκιπα Harry αμέσως μετά τον γάμο τους.

Διαβάστε ακόμα:Δύο από τις πιο διάσημες fashion bloggers παγκοσμίως μας δείχνουν τα looks που επέλεξαν στο Coachella Festival

H Hailey Bieber μας δείχνει 12+1 τρόπους για να φορέσουμε το τζιν μας σήμερα!

Η Φαίη υιοθετεί το trend που ήρθε για να αντικαταστήσει το κοστούμι και το έχουμε ήδη λατρέψει!

Keywords
Τυχαία Θέματα