Προβλέψεις Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Τελευταία έχετε παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σας και βάζετε πρώτα τους άλλους πιο πάνω από εσάς. Αυτό πρέπει να αλλάξει και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία των συναισθημάτων σας με άλλους δεν είναι πάντα τόσο απλή όσο ελπίζατε. Όπως και με κάθε δεξιότητα, χρειάζεται πρακτική για ειλικρινή σύνδεση με τους ανθρώπους, ειδικά με κάποιον που μόλις αρχίζετε να γνωρίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία έχετε περάσει δύσκολα και χρειάζεστε χρόνο για να βρείτε ξανά τη χαρά. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε

καυγάδες στη δουλειά σας και να μην πείτε στο σύντροφό σας πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν δεν θέλετε να διπλασιάσετε το φόρτο εργασίας σας σήμερα, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάθε ζήτημα μόλις εμφανιστεί. Έτσι θα τα έχετε βάλει όλα σε μια σειρά και δεν θα τα αφήσετε όλα για το Σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ

Η ομάδα των ανθρώπων που έχετε επιλέξει να βρίσκεται κοντά σας, δεν θα σας προδώσει ποτέ. Εσείς όμως μην σταματήσετε ποτέ να δείχνετε ευγνωμοσύνη και να κάνετε τα πάντα, όταν κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιτάχυνση στη σχέση σας δεν είναι υποχρεωτική – το κάνετε μόνο εάν αισθάνεστε έτοιμοι να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με τον σύντροφό σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα να βρεθείτε με τους φίλους σας και να τους πείτε όλα όσα σας έχουν απομακρύνει από αυτούς. Να είστε ειλικρινείς και σίγουροι και να μην πείτε τίποτα που μπορεί να παρεξηγηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πράγματα που έχετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή να τα εκτιμάται και να μην τα θεωρείτε δεδομένα. Προσοχή στα μικροατυχήματα και στις εντάσεις στο χώρο της δουλειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πράγμα είναι σίγουρο σήμερα – δεν πρόκειται να βαρεθείτε! Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η μέρα σας θα γεμίσει με δραστηριότητες διασκέδασης, συναρπαστικά έργα ή ενδιαφέρουσες περιπέτειες. Απλά θα έχετε απίστευτη δουλειά και οι ώρες θα περάσουν γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Να στηρίζεστε στους ανθρώπους σας και να μην τους στενοχωρείτε. Αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους σήμερα θα βρείτε λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας μακριά από όλους και όλα. Ναι, σας αρέσει η μοναξιά και δεν τη φοβάστε καθόλου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι. Ψάξτε και δείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει και αν στην αρχή πιέζεστε, ζητήστε να σας συνοδεύσει ένας φίλος σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα