“Λύγισε” η Χριστίνα Παππά μιλώντας για την αθώωση της για το κύκλωμα κοκαΐνης – “Πέρασα δύο χρόνια βασανιστικά”

Μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας, η Χριστίνα Παππά και ο γιος της Δημήτρης Παππάς κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μαζί σου” το πρωί της Τρίτης για την αίσια έκβαση της υπόθεσης στην οποία ενεπλάκη το όνομα της.

“Αισθάνομαι δικαιωμένη και το περίμενα. Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία

είναι αμερόληπτη τελικά. Πέρασα δύο χρόνια βασανιστικά, άσχημα… Το ξέρει η καρδούλα μας, τρέχουμε στα νοσοκομεία, έχω τη μητέρα μου άρρωστη, να ακούμε διάφορα από τον κόσμο. Λογικά οι άνθρωποι όταν βλέπουν τόσα πολλά πράγματα να γράφονται χωρίς να διευκρινίζονται το τι και πως. Ήταν τα δύο πιο άσχημα χρόνια της ζωής μου. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θα ήθελα να συμβεί. Μια ολόκληρη οικογένεια τρέχουμε στα νοσοκομεία, να μας πιάνει η καρδιά μας, το κεφάλι μας. Νομίζω ότι ήμουν μια ζωντανή νεκρή. Να προσπαθώ να κρατηθώ γιατί έχω και το γιο μου. Να φτάνεις στα όρια της αυτοκτονίας, να λες όχι γιατί έχεις το παιδί, έχεις μια οικογένεια. Δεν μπορώ να περιγράψω όλο αυτό που νιώθω και ίσως σε εμένα να μου βγει τώρα όλο αυτό.

Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και από εκείνον θα το βρουν αυτοί που με έμπλεξαν. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακίες, αλλά ό,τι μπορώ να κάνω θα το κάνω. Ό,τι κακό κάνεις, πάντα σου επιστρέφει”, είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της αναφερόμενη πως το χειρότερο κομμάτι για εκείνη ήταν ότι έμπλέξαν και το γιο της σε αυτό.

Διαβάστε ακόμα: “Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Τα παιδιά μου τα απέκτησα μετά από πέντε εξωσωματικές”

Μαρία Ιωαννίδου: “Ο Φρέντυ, η μαμά μου, ο αδελφός μου, όλοι τους έφυγαν νωρίς! Και εγώ δεν ήμουν εκεί…”

Φαίη: Το αστείο περιστατικό με τον μικρό της γιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα