Survivor All Star: Ένταση ανάμεσα σε Καρολίνα – Ασημίνα – «Πώς υπερασπίζεσαι κάποιον άλλο, όταν εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή;»

Νέα ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star». Με αφορμή ένα σχόλιο της παίκτριας των διασήμων, η παίκτρια των μαχητών θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου σχετικά με τα σχόλια που γίνονται για την προσωπική ζωή της και να ξεσπάσει κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Όπως είπα και στο συμβούλιο και ήμουν απόλυτα ξεκάθαρη, αυτή η αναπαραγωγή της προσωπικής μου ζωής δεν θέλω να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει σύμφωνα με το τι κάνουμε εμείς

ως survivors όχι σύμφωνα με το υπάρχει στην έξω ζωή. Το ότι δεν υπάρχει πρόσβαση για κάτι που έχει έρθει στην πορεία αφορά εμένα, το ότι εσύ συνδέεσαι με κάποιον τρόπο με την έξω ζωή και με εμένα αφορά εσένα αλλά σε παρακαλώ να μην το αναφέρεις γιατί δεν έχει κανένας δικαίωμα να εισχωρεί στην προσωπική ζωή του άλλου και δεν κρίνεται γι’ αυτό. Εντάξει;

Ήμουν ξεκάθαρη στο συμβούλιο και εσύ έρχεσαι και το αναπαράγεις… Υπερασπίζεσαι κάποιον, όταν εμπλέκεσαι στη δική μου προσωπική ζωή; Κι αν το κάνεις αυτό, είσαι φάουλ γιατί δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα», ήταν τα λόγια της Καρολίνας Καλύβα, η οποία μίλησε σε έντονο ύφος.

Έπειτα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου απάντησε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της: «Εγώ απευθύνομαι στον Σάκη γιατί εκείνος χθες προσπάθησε να σε υπερασπιστεί και καλά έκανε απλά και εγώ υπερασπίζομαι κάποιο άλλο άτομο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: «Είχα φτάσει στα 18 μου 230 κιλά, έπαθα ανακοπή» – Σοκαρισμένοι οι κριτές

 Survivor All Star: Καρολίνα και Μάριος κατά της Ασημίνας: – «Το θεωρώ κατινιά, δεν την αφορούσε»

 Survivor All Star: Το Twitter κατακεραυνώνει την Καρολίνα Καλύβα – «Είσαι απογοήτευση, ντροπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα